Останні новини - 04-03-2010, 09:03 - sasa 191

Гол Вовкодава приносить збірній нічию

Гол Вовкодава приносить збірній нічию

Якщо на матч із кіпріотами з ворсклян вийшов лише один Матвєєв, то на інший спаринг молодіжки з російським клубом вийшло троє представників полтавського клубу. Більше того, Сергію Вовкодаву вдалося забити єдиний гол українців і принести молодіжці нічию.

Україна (U-21) − «Авангард» (Подольськ, Росія) − 1:1
1:1 Вовкодав (34).
Україна: Каніболоцький (Паст, 46), Фартушняк, Путівцев (Сахневич, 46), Курилов, ВОВКОДАВ, ЧЕСНАКОВ, Льопа (Родина, 46), Білий, Коноплянка (Гармаш, 46), Віценець, БЕЗУС (Тищенко, 46).

Відповідь Вовкодава
На гру з «Авангардом», яка розпочиналася за п’ять годин після закінчення суперечки з кіпріотами, Яковенко, зрозуміло, виставив інший склад. Хіба що Каніболоцький знову захищав наші ворота до перерви. Прикра помилка оборони синьо-жовтих дозволила росіянам відкрити рахунок, однак згодом Сергій Вовкодав забив у відповідь. Несильний удар захисника «Ворскли» не змогли підкоректувати ані свої, ані чужі, що й дозволило м’ячу пірнути у сітку.
 
На черзі − мальтійці
Нагадаємо, що наступний кваліфікаційний матч Євро-2011 (U-21) молодіжна збірна України проведе 29 травня на виїзді проти мальтійських однолітків. Останні у середу зазнали поразки від Бельгії (0:1), яка за очками наздогнала лідерів 8-ї групи – нашу і французьку команди.

Погода