- 01-09-2015, 05:09 - sasa 194

Гонщик із Польщі \”витягнув\” \”Лтаву\” до \”бронзи\” у супертурнірі зі спідвею

Гонщик із Польщі \”витягнув\” \”Лтаву\” до \”бронзи\” у супертурнірі зі спідвею

У Рівному відбувся міжнародний турнір зі спідвею, присвячений 30-річному ювілею перемоги команди \”Сигнал\” (Рівне) у чемпіонаті СРСР зі спідвею.

Головною особливістю супертурніру в Рівному було те, що у складі кожної української команди виступав зірковий легіонер. У складі полтавської \”Лтави\” виступив гонщик із Польщі Томаш Хжановські, який фактично й \”витягнув\” полтавців на 3-є місце у змаганнях. Загалом \”Лтава\” – за підсумками всіх заїздів – набрала 18 очок, 10 із яких на рахунку Томаша Хжановські. У цих змаганнях була величезна конкуренція, яка змушувала всіх гонщиків відчайдушно ризикувати на дистанції. Не всім це вдавалося. Було багато падінь та травм, швидка допомога неодноразово виїжджала на трасу гонки. Виходили з ладу \”залізні коні\” спідвеїстів. Через це змагання затягнулося аж до темноти. Такі проблеми, на жаль, спіткали й гонщиків полтавської \”Лтави\” – Бахтіяра Алієва та Анатолія Жадана. Однак глядачі, які повністю заповнили трибуни рівненського мототреку, не залишали своїх місць.

Підсумкова таблиця змагань у Рівному: \”Сигнал\” (Рівне) – 43 очка, \”Радуга\” (Рівне) – 33, \”Лтава\” (Полтава) – 18, \”Шахтар\” (Червоноград) – 9.

Аркадій СПИЦЯ

Погода