- 01-03-2011, 10:03 - sasa 199

Ігор Бондал: 15 років з \”Динамо\”!

Ігор Бондал: 15 років з \”Динамо\”!

3 березня, ветерану полтавської гандбольної команди \”Динамо\”, її багаторічному капітану Ігорю Бондалу виповниться 38 років!

У \”Динамо\” Ігор Бондал почав грати з 1996 року і ось уже 15 років він радує своєю грою полтавських прихильників гандболу. Бондал – це ціла епоха полтавського \”Динамо\”. Разом з командою він грав у першому дивізіоні українського гандболу (тоді – вища ліга, група \”Б\”), дебютував у вищому дивізіоні (вища ліга , група \”А\”, згодом – Суперліга), нарешті – у єврокубках. За цей період у складі полтавської команди Ігор Бондал зіграв понад 400 офіційних матчів чемпіонату України, закинув у ворота суперників понад 2 тисячі м\’ячів! Тривалий час він був кращим бомбардиром полтавського \”Динамо\”, нерідко закидав по 10-12 м\’ячів за гру.

За цей період Ігор Бондал лише один сезон грав за кордоном – у Словаччині (2001/2002), де у складі команди СКП з міста Сечовце (Кошицький край) став срібним призером чемпіонату і фіналістом Кубка Словаччини з гандболу. Крім того ветеран \”Динамо\” двічі був бронзовим призером чемпіонату України з пляжного гандболу (2002,2010), бронзовим призером першості України серед студентів (1998). В арсеналі Ігоря Бондала не вистачає лише нагород чемпіонату України в Суперлізі. Та, напевно, вже цього сезону він зможе стати призером чемпіонату України. Зараз \”Динамо\” (Полтава) вперше у своїй історії, як ніколи раніше, наблизилося до здобуття медалей національного чемпіонату. Крім того динамівці мають всі шанси успішно виступити у цьогорічному Кубку України з гандболу, в якому також, напевно, варто очікувати один з комплектів нагород. А це значить, що ветерану \”Динамо\” Ігорю Бондалу, який користується чи не найбільшою повагою серед усіх гравців з боку шанувальників команди, ще рано розслаблятися. Адже у наступному сезоні полтавців також чекає черговий вихід до одного з турнірів гандбольних єврокубків.

Погода