Стрічка новин - 28-08-2012, 12:08 - sasa 190

Ігор Костюк: “Тільки “Динамо” здатне зупинити “Шахтар”

Ігор Костюк: “Тільки “Динамо” здатне зупинити “Шахтар”

Екс-півзахисник київського “Динамо” та полтавської “Ворскли” Ігор Костюк поділився враженнями від суботнього матчу своєї колишньої команди – проти «Чорноморця» (2:0), який проходив в рамках 7-го туру чемпіонату України.

«У турі обійшлося без несподіванок – лідери обіграли своїх суперників, аутсайдери без особливого опору розлучилися з очками.

Так, “Динамо” доклало рівно стільки зусиль, скільки було необхідно для досягнення потрібного результату в матчі з “Чорноморцем”. Напевно кияни десь берегли сили для майбутнього матчу в Лізі чемпіонів з менхенгладбахської “Боруссією”. Втім, навіть при цьому “Чорноморець” не зміг скласти конкуренцію “Динамо”.

При цьому, думаю, можна говорити про те, що “Динамо” нарешті вирішило проблему з забивним форвардом: Ідейе регулярно відзначається у воротах суперників, а в окремих матчах взагалі бере на себе роль “палички-виручалочки”. Втім, упевнений, нігерійцю потрібен ще один партнер в атаці.

Чи є у чемпіонаті України команда здатна зупинити переможну ходу “Шахтаря” на старті сезону? Думаю, це “Динамо”. Матчі грандів завжди стоять окремо, на них завжди особливий настрій. Упевнений, з киянами команді Мірчи Луческу буде не так легко, як з іншими представниками прем’єр-ліги», – цитує Костюка «СЭ в Украине».

Погода