Стрічка новин - 12-09-2012, 12:09 - sasa 164

Ігор Суркіс: \”Дайте Сьоміну і футболістам час\”

Ігор Суркіс: \”Дайте Сьоміну і футболістам час\”

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв\’ю програмі «Великий футбол» вийшла в ефір на ТРК «Україна» підбив підсумки трансферного літа, а також окреслив завдання на Лігу чемпіонів.
 
– Не щодня можна купити таких якісних футболістів, але в минулу трансферне вікно нам вдалося придбати Велозу, Кранчара, якого ми намагалися вже придбати рік тому. Тоді ціна на хорвата була завищена, що підтвердив і сам футболіст, який не грав у основі через травми.
 
Так, нам вдалося зміцнитися такими якісними гравцями, але потрібен час для того, щоб хлопці адаптувалися в колективі і зігралися.
 
В принципі, разом вони не провели жодного навіть короткострокового збору – хтось приїхав раніше, хтось пізніше. Велозу взагалі приїхав після чемпіонату Європи і почав грати з аркуша. У нього це вийшло. У когось травми, наприклад, у Рубена розтягнення м\’язової тканини. Він 45 днів нічого не робив, бо не знав про свою долю, і не хотів залишатися в «Вільярреалі».
 
Я вважаю, що потрібно дати час Сьоміну, потрібно дати час хлопцям, щоб вони згуртувалися і показали той результат, який від них чекають, перш за все, вболівальники в цій Лізі чемпіонів. Час, звичайно, мало, і дуже складно навіть у цей період. П\’ять гравців виїхало в збірну України, а ще шість в інші національні команди. Вони всі повернуться 13 вересня, а вже 14-го нам грати з «Карпатами». У нас немає іншого шляху, як зіграти цю гру і вже через день вилітати в Париж.

Погода