- 30-12-2012, 01:12 - sasa 208

Ігор Суркіс: \”Я завжди довіряв тренерам\”

Ігор Суркіс: \”Я завжди довіряв тренерам\”

Президент київського \”Динамо\” Ігор Суркіс підбив підсумки виступів в 2012 році.

\"Ігор\”Я завжди довіряв тренерам. Я вірив у те, що Юрій Сьомін знає, що він робить, що восени команда буде ще сильніше, ніж влітку. Як виявилося, всі наші сили і, напевно, весь наш запас удачі залишилися на полях Роттердама і Менхенгладбаха. Зробити якісний крок вперед команда не зуміла.

У футболі ніхто не застрахований від поразки. Програти може будь-яка команда, навіть найсильніша в світі. Але така поразка має мобілізувати гравців і тренерів, щоб вже наступна гра принесла успіх. Тому не сам факт того, що \”Динамо\” програло у вересні кілька важливих і принципових матчів, був причиною кризи, а те, що з поразок не робилося висновків. Всі бачили, що треба щось робити, що команду слід рятувати. Тренер же вважав, що все йде за планом. Природно, що такі плани не влаштовували ні мене як президента клубу, ні наших уболівальників, відверто засмучених грою і результатами команди.

Що б хто не говорив, а головним критерієм оцінки роботи тренера був, є і буде результат. Навіть коли гра команди явно не та, якою хотілося б, якщо є результат, тренер буде прав. І результат у Юрія Сьоміна, як ви пам\’ятаєте, був. Ми потрапили в Лігу чемпіонів. Хто міг подумати, що тренерський штаб буде вважати після цього, що головне завдання виконане. Я не хочу тепер згадувати подробиці, тому що потрібно дивитися вперед\”, – наводить коментар Ігоря Суркіса прес-служба динамівського клубу.

sportanalytic.com

Погода