- 30-12-2012, 12:12 - sasa 195

\”Говерла\” робить ставку на легіонерів

\”Говерла\” робить ставку на легіонерів

Ужгородський клуб зробив офіційну пропозицію румунському півзахисникові київського \”Арсеналу\” Джордже Флореску.

\"Флореску\"Як відомо, Каноніри відчувають фінансові проблеми, і команду покине кілька провідних футболістів.
 
Крім того, в списку досвідчений фінський хавбек Міка Вайрінен, на рахунку якого 57 матчів за національну збірну, а також досвід виступів у Херенвені, ПСВ і Лідсі. У цьому році 31-річний півзахисник виступав на батьківщині за HJK.
 
В лінію атаки ужгородці пригледіли албанського форварда Едгара Чані, виступаючого за польську \”Полонію\” і національну збірну (9 матчів, 3 голи). Три роки він був на контракті в \”Палермо\”, але виступав за ряд інших команд на правах оренди (\”Асколі\”, \”Падова\”, \”П\’яченца\”, \”Модена\”).
 
На радарі \”Говерли\” і два гравці з українських клубів. Це талановитий хавбек \”Оболоні\” Іраклі Месхія та його ровесник 19-річний півзахисник ФК \”Одеса\” Олександр Калітов.
 
Також керівництво і тренерський штаб клубу планують продовжити оренду хавбека В\’ячеслава Чурко, права на якого належать \”Шахтаря\”.
 
Втрат може бути, на даний момент, дві. 23-річний захисник Євген Єлісєєв може опинитися в \”Чорноморці\” (його контракт з \”Говерлою\” діє ще півроку), а сербським гравцем лінії оборони Бояном Малішічем цікавиться російська \”Аланія\”.

Football.ua

Погода