Стрічка новин - 23-01-2013, 01:01 - sasa 182

Гравець молодіжної збірної України не хоче залишатися в \”Шахтарі\”

Гравець молодіжної збірної України не хоче залишатися в \”Шахтарі\”

Капітан дубля донецького Шахтаря Олександр Нойок неприємно здивований ставленням керівництва клубу до своїх вихованців.

\”Відверто кажучи, це хвора тема для мене. Проблеми виникли через новий контракт, і можливо, мені доведеться перейти в інший клуб. Проблема в тому, що я не хочу грати в оренді. Навіщо я стільки років бився в академії, ріс до дубля, ставав капітаном і віддавався повністю своїй роботі? Навіщо жити мріями про першу команду, якщо двері туди закриті? Я хочу грати в першій команді і готовий був терпіти ще деякий час, але коли мені запропонували новий контракт я був дуже здивований.

Мене не влаштував підхід до своїх вихованців. Звичайно, я не буду озвучувати цифри, але мені запропонували довгостроковий контракт із зарплатою, яка навіть для Першої Ліги здасться дуже маленькою.

Є легіонери, які не те, що в збірній Бразилії, у першій українській лізі не заграють. Їхня зарплата в десятки разів більша, ніж у основних гравців дубля з академії \”Шахтаря\”, і дорога в першу команду для нас практично нереальна. Я не хочу отримувати більшу зарплату і їздити по орендах. Я розумію, що в \”Шахтарі\” величезна конкуренція, але якщо я не можу довести що потрібен першій команді, а керівництво оцінює мене так низько, то буду доводити свою корисність і спроможність на іншому місці\”, – розповів Нойок в інтерв\’ю Footboom.com.

Олександр Нойок вважається одним з найяскравіших вихованців Академії \”Шахтаря\”. Олександр пройшов усі юнацькі збірні України. До переходу в молодіжний склад \”гірників\” півзахисник виступав в оренді в \”Закарпатті\”, яке виступало в першій лізі.

У це міжсезоння в пресі циркулювали чутки про інтерес до Нойок з боку маріупольського \”Іллічівця\”, луганської \”Зорі\” і … київського \”Динамо\”.

 

lb.ua

Погода