Новини - 03-03-2010, 02:03 - sasa 239

Григоренко їде на чемпіонат Європи

Григоренко їде на чемпіонат Європи

З 7 по 14 березня в місті Меракер (Норвегія) проходитиме чемпіонат Європи з кульової стрільби, в якому виступить збірна України.

У складі нашої національної збірної виступить наш земляк майстер спорту міжнародного класу Владислав Григоренко. Він змагатиметься у своїй коронній стрілецькій вправі ГП-6. Чемпіонат Європи з кульової стрільби є індивідуально-командним змаганням. За підсумками кожної стрілецької вправи визначаються переможці як в особистій, так і командній першостях. Бо на кожну стрілецьку вправу кожна збірна-учасниця чемпіонату Європи виставляє трьох своїх найкращих снайперів.

Яке місце посяде представник Полтавщини в особистій першості – зараз сказати важко. А ось у командній першості у стрілецькій вправі ГП-6 збірна України може розраховувати на найвищі місця. Адже разом з Владиславом Григоренком у Норвегії честь збірної України у вправі ГП-6 відстоюватимуть Артур Айвазян (Сімферополь) – олімпійський чемпіон Пекіну-2008 і Юрій Сухоруков (Донецьк) – срібний призер Олімпійських ігор у Пекіні. Вони, звісно, мають набагато більше досвіду, ніж наш земляк. Але якщо у Владислава у найвідповідальніший момент змагань, як кажуть, не зіб\’ється приціл – він може виступити не гірше від своїх, найавторитетніших в усьому стрілецькому світі, товаришів по національній збірній.


Ігор ЧЕРЧАТИЙ

Погода