Першість Полтавщини - 28-08-2009, 09:08 - sasa 234

\”Гірник\” – \”Молодь ПДПУ\” – 5:0

\”Гірник\” – \”Молодь ПДПУ\” – 5:0

\”Гірник\” – \”Молодь ПДПУ\” – 5:0
Палюх, 24, 52; Кувшинов, 72 (пен); Смаков,75; Матяш, 81 (пен).
\”Гірник\”: Прихожий (Архипов,83), Мироненко, Жениленко, Шевченко, Матірний (Кухта, 36), Палюх (Смаков, 56), Матяш, Львов (Кравець, 46), Лапочкін (Кувшинов,64), Башаков (Олексієнко,56),Пономарьов (Мірко,54).
\”Молодь-ПДПУ\”: Стогнієнко, Ткаченко, Личман, Чехов, Гальченко, Захарченко, Масюк, Філь, Марченко (Вертипорох,50), Луценко (Крисанов,50), Романенко.
Судді: Палаженко, Горячковський, Малик (всі Кременчуцький район).

Юнаки: 3:0. 26 серпня стадіон \”Кредмаш\”. 100 глядачів.

 

В попередньому турі \”Молодь\” дала справжній бій на своєму полі лідеру ФК \”В.Багачка\”. То ж гірники на поєдинок з полтавцями настроїлися рішуче і до гри віднеслися дуже серйозно. Кременчужани з перших хвилин захопили ініціативу і методично почали розхитувати оборону гостей. Безперервний тиск на ворота \”студентів\” приніс перший результат на 24-й хв..гри. Захисники \”Молоді\” в своєму карному майданчику залишили одного Романа Палюха, який і скористався точним пасом Олександра Лапочкіна – 1:0.

Якщо у когось і були сумніви що до переможця гри, то їх на 52-й хв.. розвіяв той же Палюх. Роман в падінні замкнув простріл з лівого флангу Олексія Башакова.

Після другого пропущеного голу \”Молодь\” \”посипалася\”. А \”Гірник\” продовжував тиснути на ворота полтавців. Тренери господарів провели ряд замін і дублери намагалися довести, що вони гідні гравців стартового складу. Саме футболісти, які вийшли з лави запасних і забили третій і четвертий голи. В’ячеслав Кувшинов реалізував пенальті за гру рукою, а його тезка Смаков був першим на добиванні після подачі кутового. Остаточний рахунок встановив з \”точки\” Владислав Матяш. Він реалізував пенальті, який сам і заробив.

Впевнена перемога \”Гірника\” зменшила відставання від лідера до 3-х очок, що обіцяє нам справжню інтригу у другому колі чемпіонату.

 

Погода