Архів - 23-08-2012, 01:08 - sasa 209

Гірники набирають ходи

Гірники набирають ходи

Кубок України. 1/32 фіналу. Гірник-Спорт – Нафтовик – 2:0
Середа 49-пен., Солонинко 88
Гірник-Спорт: Кліщук, Мазний (Рибка, 57), Слука, Швей, Голядинець, Ничипорук, Ковтун, Панасенко (Прошенко, 72), Місяйло, Середа (Солонинко, 62), Манасян.
22 серпня. Комсомольськ. Стадіон \”Юність\”. 500 глядачів.
 
На матч з одним із аутсайдерів другої ліги охтирці вийшли експериментальним складом, але навіть при цьому у них було кілька моментів, щоб вразити воріт Кліщука. Але на початку другого тайму воротар гостей змушений був недозволеним прийомом зупинити прорив форварда суперників Арсена Манасяна, і арбітр вказав на точку. Середа пробив у правий від Рильського кут воріт, і хоча кіпер вгадав напрям польоту м\’яча – витягнути його з кута не зумів.

 

На куражі комсомольці створили ще кілька непоганих моментів, а під кінець матчу добили охтирчан. Солонинко, отримавши зручну передачу з центру штрафного від Манасяна, низом катнув м\’яч у дальній куточок. До речі, по грі Гірник-Спорт виглядав досить переконливо (напевно, зіграли свою роль численні літні придбання), тому і в чемпіонаті від цієї самобутньої команди можна чекати поліпшення результатів, – робить висновки сайт football.ua

Погода