Матчі - 10-12-2011, 09:12 - sasa 183

\”Хождение по мукам\”

\”Хождение по мукам\”

Останній календарний матч полтавської \”Ворскли\” знову не приніс позитивного результату. Команда Павлова програли в Києві столичному \”Арсеналу\” – 0:2.

 

Таким чином полтавці провели вже 9 матч поспіль без перемоги. В останнє біло-зелені святкували перемогу 23 жовтня, коли вдома на останніх хвилинах забрали три очки у \”Таврії\” – 3:2. Цього року полтавцям доведеться ще раз вийти на поле. 15 грудня \”Ворскла\” в Ганновері проведе заключний матч групового турніру Ліги Європи з місцевим клубом і вже потім для футболістів, тренерів та персоналу настане така довгоочікувана відпустка.

 

Арсенал – Ворскла – 2:0

Протокол

 

Не знаємо, що покажуть показники ТТД, але футбол полтавська команда показала дуже сумної якості. \”Арсенал\” забив швидкий гол, комфортно подвоїв рахунок і впевнено довів матч до перемоги. \”Ворскла\” вже благає – відпустіть нас на відпочинок.

Стартовий склад приніс кілька об’єктивних змін, деякі з яких претендують на звання несподіваних. Вдалою грою за дубль домігся появи у першій одинадцятці Чічіков. Після тривалої перерви черговий шанс отримав Матвєєв. З перших хвилин замінив Безуса Оберемко.

Початок матчу став холодним душем для прихильників біло-зелених. Матвєєв не встиг спочатку залишити у офсайді Ковпака, а потім нескладний простріл останнього незграбно перетворив у автогол. Величко був шокований, та й очікувати такої підстави від партнера не міг. 1:0 – все стає складно.

Сил на те, щоб переломити поєдинок у команди не було. Швидше каноніри мали подвоювати рахунок. Та взяття воріт спочатку відклалось через порушення на голкіпері. Та вже ніхто не міг завадити Гоменюку ставити крапку в цій зустрічі – чудова атака господарів завершилась чітким ударом. 2:0 – і ще тайм мук.

Пєсков відправив оговтуватись на лавку Матвєєва, а Янузі мав загострити гру в атаці, замінивши Чічікова. Страждання \”Ворскли\” не втілились навіть у небезпечні моменти, хоч і \”Арсенал\” не форсував події. Нудна поразка.

Віталій Сонікссон

Погода