Стрічка новин - 06-02-2013, 09:02 - sasa 195

Хто гратиме за \”Арсенал\”?

Хто гратиме за \”Арсенал\”?

Новий власник київського \”Арсеналу\” обіцяє, що в нинішньому сезоні команда не покине Прем\’єр-лігу, а в наступному буде боротися за єврокубки.

 

Питання: з якими виконавцями? Як вдалося дізнатися \”Спорт-Экспресс в Украине\”, \”Арсенал\” може розраховувати лише на обмежену кількість футболістів з колишньою основної обійми. До цих пір у підвішеному стані знаходяться три гравці з українським паспортом – Сергій Валяєв, Володимир Гоменюк та Андрій Хомин, а також румун Георге Флореску.

У Валяєва, крім \”канонірів\”, є варіант повернутися в \”Говерлу\”, за яку він вже заграний у нинішньому сезоні, але, за наявними відомостями, гравець не горить бажанням виступати в Ужгороді. Флореску знаходиться в Румунії, і говорить, що ще не визначився зі своїм майбутнім. Хомин очікує, чим у підсумку завершиться епопея з пошуком нового інвестора. Гоменюк зник з очей, відключивши телефон.

Що стосується легіонерів, то як і раніше немає ясності щодо ганців Домініка Адійя, права на якого належать італійському \”Мілану\”, Абейку Куанса, бразильців Леандро і Рафаела Сантоса, а також румуна Йонуц Мазілу. Наскільки відомо, згадані іноземці проводили складні переговори з керівництвом \”Арсеналу\”, щоб зберегти наявні контракти або з максимальною вигодою покинути клуб. Однак якоїсь конкретики до останнього моменту не було.

Погода