Останні новини - 29-05-2012, 05:05 - sasa 152

Хто очолить \”Ворсклу\”?

Хто очолить \”Ворсклу\”?

Отже, те про що говорилося протягом місяця сталося – Микола Павлов залишив тренерський місток у \”Ворсклі\” і перебрався на три роки до вже знайомого йому Маріуполя, очоливши тамтешній \”Іллічівець\”.

 

Ера Павлов у \”Ворсклі\” закінчилася. І ми лише можемо подякувати Миколі Петровичу за ті 4,5 роки що він віддав полтавській команді, ставши одним із найуспішніших тренерів в історії \”Ворскли\”. Полтавські уболівальники ніколи не забудуть кубоковий тріумф команди 2009 року, єврокубкові матчі групового раунду Ліги Європи і зрештою того сплеску емоцій який подарував Павлов-тренер зі своими вихованцями. Однак життя на цьому не закінчується. Це нормальний процес: хтось йде, хтось приходить. Тим і цікавий футбол.

 

Наразі цікавить – хто очолить команду. Причому \”Ворсклі\” потрібен тренер вже буквально на днях, адже з 1 червня розпочинається підготовка команди до нового сезону, підготовка, план якої, до речі, готував ще Павлов. Отже, хто б міг взяти кермо \”Ворскли\” у свої тренерські руки? Із неофіційних джерел, нашому сайту стало відомо, що керівництво \”Ворскли\” веде перемовини з трьома можливими кандидатами. Серед них Володимир Безсонов, Олександр Заваров та Михайло Фоменко. Так це чи ні, думаю найближчим часом ми про все дізнаємося…

 

Сайт уболівальників \”Ворскла\”

Погода