- 04-12-2012, 01:12 - sasa 271

Хто очолить запорізький \”Металург\”?

Хто очолить запорізький \”Металург\”?

Як відомо, запорізький \”Металург\” вирушив на зимові канікули без головного тренера. Віталій Кварцяний, який очолював клуб в останні місяці після матчу з харківським \”Металістом\” залишив посаду головного тренера.

Враховуючи незрозумілу ситуацію з керівництвом клубу, а також фінансові проблеми \”Металурга\”, перспективи команди вельми туманні. Утримати запорожців у Прем\’єр-лізі може тільки диво.

Зараз же всіх цікавить питання хто стане наступним наставником \”Металурга\”? Кандидатів двоє: Сергій Зайцев і Олександр Гайдаш.

Зайцев – тренер, який був виконувачем обов\’язків головного, вивів команду у Прем\’єр-лігу. Зараз у молодого спеціаліста немає відповідної ліцензії, щоб очолити клуб УПЛ, але він може бути помічником головного тренера.

Олександр Гайдаш – відомий, в минулому, футболіст сімферопольської \”Таврії\”. Як тренер працював з \”Кримтеплицею\” та \”Фенікс-Іллічівцем\”, а в нинішньому сезоні очолював арменський \”Титан\”. Гайдаш, до слова, був помічений на матчі молодіжних складів \”Металурга\” і \”Металіста\”.

Обидва кандидати \”на олівці\” у спортивного директора \”Металурга\” Анатолія Заяєва, – повідомляє Спорт-Арена.

Погода