Останні новини - 09-07-2012, 06:07 - sasa 218

Хто він, цей загадковий словак?

Хто він, цей загадковий словак?

Офіційний сайт ворсклян поки що не розкриває інформацію про таємничого словацького форварда, який перебуває на перегляді в команді Вадима Євтушенка.

 

\"ІванВтім, використовуючи власні джерела, можемо повідомити уболівальникам, що мова йде про Івана Лієтаву, який у минулому сезоні в 21 матчі у складі чеської \”Дукли\” (Прага) забив 11 голів. Лієтава – досвідчений гренадер, 20 липня йому виповниться 29 років, а зріст гравця – 189 см. Розпочинав кар\’єру Іван у команді \”Спартак\” (Трнава), потім були \”Тренчін\”, \”Банська Бистриця\” та \”Жиліна\”, у складі якої Лієтава став чемпіоном Словаччини-2009/10 і провів три матчі в Лізі чемпіонів (де навіть відзначився голом у ворота болгарського \”Літекса\”). Після цього успіху форварду запропонували контракт у Туреччині – спочатку Іван пограв за \”Денізліспор\”, а потім – за \”Коньяспор\”. Але в 2011 році Лієтава повернувся поближче до дому, відгукнувшись на запрошення колись знаменитої чеської \”Дукли\” з Праги, якій він і належить зараз. За неофіційною інформацією, трансфер словака до Полтави – справа майже вирішена, а сума трансферу становить 300 тисяч євро.

Після контрольної гри з \”Арсеналом\” Лієтава вирушив на два дні додому, аби владнати усі справи та забрати речі, і вже у середу легіонер повинен повернутися до Полтави, аби підписати контракт із \”Ворсклою\”, повідомляє кореспондент \”ПС\” Станіслав МАЙЗУС.

Погода