- 20-10-2009, 11:10 - sasa 267

Як фанати \”Сули\” \”допомогли\” команді припинити своє існування

Як фанати \”Сули\” \”допомогли\” команді припинити своє існування

Футбол. Першість Полтавщини
В обласному футболі відбулася неординарна подія зі знаком «мінус». Справа у тому, що в минулому турі трапився неприємний інцидент в Лубнах, де місцеві «фанати» поводили себе доволі агресивно, зіпсувала автобус гостей, затримали початок другого тайму, а сам футбольний клуб «Сула» навіть не дозволив гостям помитися після гри. Вердикт обласної федерації стосовно лубенців був жорстким, але цілком справедливим – клубу доведеться викласти 8000 гривень штрафу, стадіон «Центральний» дискваліфіковано на шість місяців, а команду «Сулу» знято зі змагань. Таким чином «Сула», достроково за три тури до завершення першості, припинила виступи. Ось так можна сказати, фанати \”допомогли\” команді, яка й так переживає не найкращі часи, припинити можливо своє існування. Невідомо наразі чи зможе наступного року \”Сула\” знову виступати в першості Полтавщини, якщо так то в якій лізі?
У цій ситуації постраждали, як не дивно уболівальники Великої Багачки, які так і не побачили заключний домашній матч своєю команди через зняття «Сули». Тому «Велика Багачка» записала чергові три очки без боротьби до турнірної таблиці. А ось їх головний конкурент за чемпіонство – кременчуцький «Гірник» змушений був свою перемогу виборювати у грі з «Жоржівкою». І це їм вдалося зробити, хоча й досить складно. У першому таймі «Гірник» пропустив гол, але вже до перерви зміг відігратися. Але остаточно шальки терезів кременчужани схилили на свій бік в останні десять хвилин гри, коли голи Жениленка та Палюха зробили остаточний рахунок – 3:1 на користь «Гірника». Кременчужани забезпечили собі, як мінімум, \”срібло\” першості. Та головна інтрига залишається попереду. Найближчої неділі у Кременчуці суперматч: \”Гірник\” – \”Велика Багачка\”. У разі перемоги господарів на нас може чекати «Золотий матч» за перше місце вже по закінченні першості.

Перша ліга

20 тур
«Велика Багачка» – «Сула» (Лубни) – +:- (+:-).
«Гірник» (Кременчук) – «Жоржівка» – 3:1 (1:0).
«Колос» (Дмитрівка) – «Молодь-ПДПУ» (Полтава) – 1:2 (0:0).
«Локомотив» – ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) – 3:0 (1:0).
«Колос» (Зіньків) – «Колос» (Кобеляки) – 0:1 (0:1).
«Пирятин» – «Миргород» – 1:3 (+:-).
Турнірне становище:
Найближчі матчи:
21 жовтня. ДЮФШ Ворскла – Колос Д. 25 жовтня. Колос К – Пирятин, Миргород – Локомотив, Гірник – Велика Багачка, Жоржівка – Колос З.

Друга ліга

Група \”А\”

23 тур
«Харчовик» (Червонозаводське) – «Шишаки» – 6:2 (2:0)
«Зоря» (Заріг) – «Че-Ка» (Піщане) – 1:1 (0:1)
«Решетилівка» – «Металіст» (Хорол) – 2:1 (4:2)
«Зоря» (Гоголеве) – «Регал Петролеум» (Лохвиця) – 0:0 (2:2)
«Глобине» – «Колос» (Семенівка) – 8:1 (3:0)
«Темп» (Градизьк) – «Мрія» (Тополеве) – 8:1 (2:0)
Турнірне становище:
Найближчі матчи:
24 жовтня. Шишаки – Решетилівка. 25 жовтня. Регал Петролеум – Авангард, Мрія – Зоря Г, Че-Ка – Глобине, Металіст – Темп, Колос С – Харчовик Ч.

Група \”Б\”

20 тур
«Нива» (Філенкове) – «Карлівка» – 1:3 (4:1)
«Космос» (Воскобійники) – «Чайка» (Дейкалівка) – 2:4 (-:+)
«Нове життя» (Андріївка) – «Стандарт» (Нові Санжари) – 7:0 (4:2)
«Ворскла-Газовик» (Опішне) – «Харчовик» (Артемівка) – 6:1 (0:5)
«Псел» (Гадяч) – «Візит» (Диканька) – 3:1 (7:0)
«Маяк» (Котельва) – «Газовик» (Базилевщина) – 6:0 (1:0)
Турнірне становище:
Найближчі матчи:
21 жовтня. Псел – Маяк. 24 жовтня. Карлівка – Космос, Ворскла-Газовик – Нове життя. 25 жовтня. Харовик А – Нива, Візит – Стандарт, Газовик – Псел.

Погода