Матчі - 11-02-2010, 04:02 - sasa 212

Янузі приносить перемогу над \”Рапідом\”

Янузі приносить перемогу над \”Рапідом\”

Два голи албанського легіонера дозволили “Ворсклі” обіграти румун


Ворскла — Рапід (Бухарест) — 2:1
Янузі 52, 65 – Йордаке 27
Ворскла (1-й тайм): Величко, Медведєв, Цуррі, Ярмаш, Матвєєв, Оніке, Єсін, Деспотовскі, Безус, Чичиков, Сачко.
Ворскла: (2-й тайм): Долганський, Чеснаков, Далклу, Пєсков, Вовкодав, Краснопьоров, Кулаков, Ґлавіна, Маркоскі, Тимченко, Янузі.

11 лютого полтавці двома складами провели черговий матч на турецькому зборі. Суперником команди Миколи Павлова став бухарестський “Рапід”, який в чемпіонаті Румунії йде наразі п\’ятим і відстає від лідера всього на три очка.

Матч активніше розпочали футболісти “Ворскли”. Мали можливість забити Деспотовскі, Оніке, Сачко. Але, як це часто трапляється, не забиваєш ти — забивають тобі. На 27-й хвилині навісна передача після розіграшу кутового знайшла голову капітана “Рапіду” Йордаке, який переправив м\’яч у ворота Величка.

До перерви ворскляни змогли кілька разів небезпечно пробити зі штрафних та зробити чимало накидань в штрафний майданчик на Сачка. Однак на відпочинок цей склад пішов програючи “Рапіду” – 0:1.

Невдовзі, як розпочалася друга половина матчу, ворскляни зрівняли рахунок. Кулаков на фланзі зробив навісну передачу і Янузі в стрибку переправив м\’яч у ворота — 1:1. Згодом Янузі міг вивести “Ворсклу” вперед, але в завершальній стадії не зміг точно пробити по воротах.

Та зрештою албанець свого домігся. Черговий фланговий прохід Кулакова, навіс у центр штрафного майданчика і Янузі робить рахунок 2:1. Таким чином албанець забив вже третій м\’яч за два дні і приніс перемогу “Ворсклі”.

Погода