Стрічка новин - 18-12-2012, 12:12 - sasa 194

Канчельскіс може очолити український клуб

Канчельскіс може очолити український клуб

43-річний екс-півзахисник збірних СРСР / СНД і Росії, а також англійських \”Манчестер Юнайтед\” і \”Манчестер Сіті\”, італійської \”Фіорентини\” і шотландського \”Глазго Рейнджерс\” Андрій Канчельскіс може стати головним тренером харківського \”Геліоса\”, виступаючого в першій українській лізі.

Днями Канчельскіс, що є наразі старшим тренером нижегородської \”Волги\”, був помічений в Харкові. Він провів переговори з президентом \”сонячних\” Олександром Гельштейном.

Чи знайшли сторони спільну мову і чи зійде вихованець харківського футболу (свого часу навчався в Харківському спортінтернаті) Андрій Канчельскіс на тренерський місток \”Геліоса\”, невідомо. Ясність у цьому питанні може наступити протягом найближчого тижня – керівництво клубу і тренер нібито взяли час на роздуми, повідомляє Чемпіонат.сom.

Нагадаємо, осінню частину чемпіоната-2012/13 в першій лізі \”Геліос\” завершив на дев\’ятій позиції, а за два тури до її завершення після семи матчів без перемог залишився без головного тренера – у відставку подав очолював команду з весни 2011 року Володимир Шеховцов. Під його початком \”сонячні\” стали наймиролюбнішою командою ліги, завершивши внічию відразу 11 матчів з 21 зіграного.

Погода