- 01-09-2012, 08:09 - sasa 165

Капітуляція дніпрян під Полтавою

Капітуляція дніпрян під Полтавою

Молодіжні склади. Ворскла – Дніпро – 2:0

Протокол матчу

 

Біло-зелені відкрили рахунок на 20-й хвилині. Марусич отримав хороший пас з глибини поля. Пройшов по флангу і віддав у район 11-метрової позначки. Там рослий гвіанець Конде помилився у боротьбі з Будником і буквально подарував Євгену м\’яч, спіткнувшись об футбольний снаряд і впавши. Будник скористався таким презентом і точно пробив в кут – 1:0.

 

Другого голу довелося недовго чекати. За 8 хвилин рахунок став 2:0. Скляр віддав передачу на Марусич, а той вийшов на оперативний простір і сильно вдарив під дальню штангу – 2:0. У першому таймі у господарів був ще один відмінний момент. Рябушко навісив із кутового, а Марусич пробив головою з близької відстані – Варцаба парирував. Щодо гостей, то в першому таймі вони мало чим загрожували воротам Лавренюка, а по перерві наставник дніпрян Дмитро Михайленко зробив три замін, аби підсилити атаку.

У другому таймі ворскляни грамотно оборонялися, не віддаючи ініціативи суперникам. Дніпрянам необхідно було атакувати, причому постійно з оглядкою на свої ворота. Втім, пару тривожних для Лавренюка і оборони «Ворскли» епізодів вони створили. Одного разу на допомогу воротареві «Ворскли» прийшла хрестовина. А в іншому епізоді «пометушилися» захисники, винісши м\’яч з лінії воріт. А в кінці матчу \”Ворскла\” могла збільшити рахунок до великого, але Рябушко і Баранник, який вийшов на заміну хвилин на двацять, свої моменти змарнували.

 

Як підсумок, впевнена перемога молодіжного складу \”Ворскли\” – 2:0, і після 8 туру команда Володимира Прокопиненка з 10 очками посідає 10 місце в турнірній таблиці першості.

Погода