Матчі - 10-08-2013, 07:08 - sasa 225

Капітуляція Павлова в Полтаві

Капітуляція Павлова в Полтаві

Ворскла Сачка мінімально перемогла Іллічівець Павлова

 

Ворскла – Іллічівець – 1:0

Протокол

 

До Полтави вперше після скандального розірвання контракту у якості повноцінного головного тренера з повним комплектом документів повертається колишній тренер \”Ворскли\” Павлов. І зустрічає його молодий та амбіційний Василь Сачко, який закінчив кар’єру гравця під керівництвом Миколи Петровича.

 

Змін у стартовий склад, порівняно з попереднім матчем, Василь Вікторович не вносив. За виснажливої спеки пройшов перший тайм. Позиційна боротьба, повна відсутність моментів для взяття воріт, низький командний темп – основні характеристики обох команд. Гальмував контратаки Маркоскі, ніяк не знаходив себе на полі Янузі, незвично мало атакував Дедечко. Остаточно заснути глядачам не дозволив хіба що Ткачук. Захисник ворсклян, перериваючи простріл з флангу, влаштував передзвін штанги та м’яча. Обійшлося. Перерва.

 

В перерві тренер господарів знімає Маркоскі і випускає Кривошеєнка. На місце Йована в центр пішов Міщенко. Надмотивований Іван відразу показав, що гра буде значно цікавішою. Спочатку півзахисник організував атаку, яку не зовсім вдалим ударом намагався завершити Дедечко. Колишній гравець \”Іллічівця\” міг забивати і сам, накрутивши як дітей кількох суперників, та в останній момент захисник заблокував удар.

 

\”Ворскла\” поступово нарощувала темп і тиск, гостям залишалось сподіватись на швидкі рейди Окріашвілі та Таргамадзе. Крайні захисники полтавчан впевнено тримали свої зони. Василь Вікторович випускає замість втомленого Янузі зарядженого Громова. На 80-й хвилині стрімка контратака господарів закінчилась пасом Ребенка на Артема і форвард полтавчан в дотик переправляє м’яч у сітку!

 

Підопічні Павлова намагалися виправити становище, та грамотна гра \”Ворскли\” у захисті залишає \”Іллічівець\” без залікових пунктів. 0:1 – учень перемагає вчителя.

 

Віталій Сонікссон

Погода