- 30-10-2013, 07:10 - sasa 191

Карлівка проекзаменувала юних ворсклян

Карлівка проекзаменувала юних ворсклян

ФК «Карлівка» – «Ворскла-U19» (Полтава) – 2:0 (2:0)
Голи: Подригуля (10 хв.), Поляхов (21 хв.).

Сьогодні, 30 жовтня, у рамках підготовки до стартового матчу другого кола чемпіонату України серед команд II ліги, що стартує наступних вихідних, підопічні Сергія Лукаша провели контрольний поєдинок із юними вихованцями Олександра Омельчука.

 

У першому таймі у складі карлівчан на поле вийшли футболісти, які минулої суботи завдали нищівної поразки (4:0) черкаському «Славутичу». Долю ж сьогоднішньої зустрічі було вирішено ще до перерви. На 10-й хвилині Сергій Подригуля, залишившись перед воротами суперника, майстерно, повз голкіпера, спрямував м’яч упритул зі штангою. А на 21-й хвилині, скориставшись помилкою воротаря на виході, Богдан Поляхов із трьох метрів спрямував м’яч у порожні ворота.

Після відпочинку друголігівці повністю поміняли склад – на полі з’явилися одинадцять нових виконавців, але змінити рахунок, а ні їм, а ні юним ворсклянам, до фінального свистка так і не вдалося.

Календарну гру 20 туру чемпіонату України карлівчани проведуть на власному полі у неділю, 3 листопада, проти новокаховської «Енергії». Початок матчу о 14.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,
прес-аташе ФК «Карлівка».

Фото автора

Погода