Стрічка новин - 23-12-2012, 07:12 - sasa 206

\”Карпати\” хочуть обміняти Лукаса на Фейса

\”Карпати\” хочуть обміняти Лукаса на Фейса

Найближчим часом грецький «Олімпіакос» і львівські «Карпати» можуть обмінятися гравцями, – інформує інформаційний ресурс sentragoal.gr

«Червоно-білі» розглядають можливість трансферу іспанця Лукаса, в той час як «зелено-білі» промацують ґрунт на предмет переїзду в зворотному напрямку сербського півзахисника Любомира Фейса.

«Олімпіакос» веде активні пошуки півзахисника, здатного зіграти на лівому фланзі і замінити одного з лідерів команди Джаміля Абді, який викликаний в національну збірну Алжиру для участі в Кубку Африканських націй. Наші іноземні колеги стверджують, що 24-річний Лукас є пріоритетною фігурою в списку кандидатів.

Що стосується Любомира Фейса, то позиції серба в «Олімпіакосі» вкрай хиткі. Він взяв участь у кількох поєдинках, але продемонстрована їм гра не дозволяє стверджувати, що головний тренер Леонардо Жардім залишився задоволений. Любомиру Фейсу, як і Лукасу, 24 роки. У «Олімпіакосі» він з 2011-го року, але за цей час зіграв лічену кількість матчів. Фейса викликався до молодіжної збірної Сербії і двічі грав за національну.

Ресурс transfermarkt.de оцінює трансферну вартість Лукаса в 3 мільйони євро. Стільки ж коштує і Фейса.

Погода