Останні новини - 01-08-2011, 03:08 - Sonyksson 152

\”Карпати\” – \”Ворскла\”. Оцінки біло-зеленим

\”Карпати\” – \”Ворскла\”. Оцінки біло-зеленим

Сергій Долганський – 7,5. Взірець спокою і надійності. Усі небезпечні моменти біля власних воріт ліквідовував без шансів для суперника. Виважено на виходах, блискавично на стрічці. Захист, відчуваючи за спиною такий моноліт, діяв без нервів. А суперник і взагалі не знав що робити.

 

Арменд Даллку – 6,5. Повернувся на позицію центрального оборонця. Досить непогано взаємодіяв з Матвєєвим, такий собі сплав досвіду і молодості. Пів-бала знято за помилки, коли пасом врозріз суперник виходив на ударні позиції, все-таки через зону Арменда. Але особливих дорікань нема.

 

Олександр Матвєєв – 6,5. Дуже приємно бачити, як захисник повертається у футбол. Брак ігрової практики дається взнаки, але в потрібний момент діяв так, як того вимагалось – просто, надійно і спокійно.

 

Євген Селін – 7. Був господарем свого флангу. Спроби прорватися через його володіння суперники швидко полишили. Саме завдяки впевненості у підстраховці вільно почувався Осипенко. А якби ще й в ворота влучив на останніх хвилинах…

 

Олег Краснопьоров – 6,5. Куди не постав Олега – всюди він почувається як риба в воді і не дозволяє собі опускатися нижче певного рівня. Звичайно, відсутність постійних навичок крайнього оборонця була відчутна, але \”Карпатам\” від цього було не легше. Були помилки, особливо при взаємодії з Даллку, проте задачу на матч виконано – суперник почував себе в зоні полтавського універсала дуже незручно.

 

Андрій Оберемко – 7. Схоже, Павлов знайшов ключик до ігрових талантів півзахисника. На позиції хвилеріза Оберемко раз за разом ковтав заряджених на боротьбу львів’ян. Вправні підкати, підбір, початок атаки – все вдавалося. Ось тільки з завершальним ударом не склалося, є над чим працювати.

 

Іван Кривошеєнко – 6,5. З кожним матчем правий фланг почувається все впевненіше та впевненіше. Намацавши слабкі місця захисту, Іван не без успіху використовував свій досвід. Зіграність з партнерами поступово виводить гру Кривошеєнка на вищий рівень. Комбінації за його участю були дуже цікаві. Який гол міг бути на 77-й хвилині!

 

Сергій Закарлюка – 6,5. Хоч швидкості новачок \”Ворскли\” і не поспішає вмикати, його цінність в іншому – паси та удари. З першим все краще й краще – тоненька філігранна передача в моменті, коли забивався перший гол, належить саме Сергію. Неодноразово перехоплював передачі суперника, полегшуючи роботу Оберемку. Ну і лише спина оборонця завадила відзначитись.

 

Дмитро Осипенко – 7. Скучив легіонер за грою в основі. За дозволу надійною грою Селіна, активно шматував захист \”Карпат\”. Зручно асистував партнерам, а чого варта передача на Сачка! Не цурався і чорнової роботи у відборі, виконав значний об’єм роботи.

 

Йован Маркоскі – 8. Ротація і підвищення конкуренції на його позицію змусили Йована знову демонструвати ті якості, за які він став улюбленцем полтавських уболівальників. Роль диспетчера виконана на всі 100. Майстерно забив такий необхідний перший м’яч, завдяки якому вдалося скинути психологічний тягар і грати більш розкуто. Краща гра Йокі в цьому сезоні. Лідер повертається?

 

Василь Сачко – 7. Працьовитості цього гравця може позаздрити чи не кожен клуб Прем’єр Ліги. Розмови, провокації, психологія – все відходить на інший план, коли Вася з’являється на полі і з усіх сил намагається втілити установку тренера. Він добряче вимотав суперника, а потім підвів риску під підсумковим результатом. Які питання?

 

Ахмед Янузі – 6. Не встиг албанець зачепитися за ігровий тонус. Намагався бути активним, але в умовах в’язкого тягучого перебігу подій продемонструвати найкращі якості форварду не вдалося. Головної задачі, не давати послаблення захисту суперника, дотримався.

 

Роман Безус – 6,5. Вийшов із завданням допомогти зберегти сприятливий результат. І виконав його без нарікань – тримав м’яч. заробляв штрафні удари для перепочинку партнерів. Забити не вдалося, але це відійшло в даному матчі на другорядний план.

 

Павло Ребенок – без оцінки. За п’ять хвилин при таких обставинах щось продемонструвати просто не встиг.

 

Віталій Сонікссон 

Погода