Останні новини - 15-07-2013, 12:07 - sasa 228

Карпати – Ворскла. Оцінки

Карпати – Ворскла. Оцінки

Розпочався новий сезон. Ворскла провела перший матч у чемпіонаті. У Львові тренерський дебют Василя Сачка виявився вдалим біло-зелені цілком заслужено перемогли Карпати 2:0. До вашої уваги наші традиційні оцінки дій футболістів Ворскли.

 

Дмитро Непогодов. Оцінка – 6. Впевнена гра на лінії воріт і дуже сумбурні дії на виходах. \”Карпати\” у першому таймі двічі загрожували воротам Дмитра і двічі голкіпер лише проводжав кулю очима. В залік варто занести чітку гру в моментах, коли рятувати мав саме воротар. Ну і підсумковий нуль в графі \”пропущені\” – оцінка 6.

 

Арменд Даллку – 7. Царював у своїй зоні, встигаючи контролювати партнерів на флангах. В пасив варто занести жовту картку, хоча зрив атаки був цілком виправданий.

 

Олексій Курилов – 6. Центральний оборонець повинен діяти спокійно, чітко і виважено, як загалом провів матч Олексій. Останній захисник не повинен іти в обіграш перед двома суперниками на підступному полі при наявних вільних партнерах і часу на прийняття рішення. Мінус пів-бала.

 

Вадим Сапай – 6. Після перших 15 хвилин саме форма Вадима відрізнялася від інших кольором. Зі стартовим свистком просто вигризав для себе оперативний простір і намагався в’язати найменші спроби суперника перейти в атаку. Але й відсоток браку мав суттєвий. З позиції, що мав контролювати правий захисник, пройшло кілька неприємних ситуацій. За старання – плюс бал, за помилки – мінус бал. У підсумку – 6.

 

Ігор Пердута – 6,5. Недарма спеціалісти відзначають прогрес цього молодого гравця. Незважаючи на помилки, які виникають внаслідок відсутності досвіду, старанністю і бажанням Ігор може стати прикладом для тих, хто лише готується постукати у двері головної команди. Вийшов на незвичній для себе позиції і змусив нервувати увесь правий фланг львів’ян. Все могло закінчитися пенальті на 65-й хвилині, але арбітр не повівся на падіння Ксьондза. Хороша гра.

 

Володимир Чеснаков – 6. З появою Дедечка Володя став почуватися спокійніше. У суперника аж ніяк не виходило продертися по центру на ударну позицію. Чимала заслуга в цьому Чеснакова. Міг заробити вилучення для Гітченка, але це швидше \”заслуга\” нервів гравця \”Карпат\”. Бракувало дальніх ударів Володі, але роль руйнівника виконана добре.

 

Денис Дедечко 6,5. Маючи в партнерах надійного Чеснакова, не цурався підтримувати атакуючі дії власної команди. Приціл і техніка трішки підводить, та за спроби і сміливість дебютанта – плюс пів-балу.

 

Йован Маркоскі – 6.5. Коли позаду надійні партнери, може приділяти більше часу диригентським функціям. Півзахисник ворсклян виникав всюди, змушуючи напружено працювати перехоплювачів суперника. Йокі повертається з опорників у диспетчери?

 

Павло Ребенок 6,5. Дуже хороший матч у виконанні Павла. Проносився повз опікунів немов на мотоциклі. Став автором результативної передачі. Відвоювати Громову місце в основі буде непросто.

 

Олег Міщенко 6,5. Дебютант заслуговує лише позитивних відгуків. Постійно тримав у напрузі свій фланг, намагався вриватися у звільнені зони. Майже став автором голу. Єдиний мінус, що не дозволив Олегу отримати найвищу оцінку серед партнерів – безглуздий гірчичник наприкінці тайму і недостатня фізична готовність для двох таймів.

 

Ахмед Янузі 6,5. У першому таймі було видно лише величезне бажання форварда. А епізод, коли після зіткнення крик Ахмеда було чутно за Карпатськими горами, мало не зупинив серця вразливих прихильників \”Ворскли\”. Але обсяг роботи гравця вражає, зважаючи на довгу відсутність ігрової практики. Гол – втілення надій і очікувань уболівальників. Албанець один з кращих гравців матчу.

 

Іван Кривошеєнко – 6. Чітко виконав свою справу, змінивши втомленого Міщенка і зберігши міцність флангу. Міг стати автором залікової передачі, та трішки не вистачило.

 

Євген Будник і Артем Громов – б/о. Вийшли на поле замість втомлених партнерів з метою стабілізувати фланги за прийнятного результату. З завданням впорались, але мала кількість часу на полі не дозволяє у повній мірі надати комплексну оцінку.

 

Віталій СОНІКССОН

Погода