Останні новини - 03-12-2013, 05:12 - sasa 245

Казахські ЗМІ сватають Будника до Кайрату

Казахські ЗМІ сватають Будника до Кайрату

23-річний нападник Євген Будник узимку перебереться до казахського Кайрату. Про це повідомляє sports.kz.

Наразі Будник належить полтавській команді, однак керівництво клубу готове відпустити форварда до Кайрату на правах оренди.

Однак офіційний сайт алматинського клубу нічого не згадує про Будика в своїх новинах. А ось сайт sportinfo.kz взагалі заперечує про перехід Будника до Кайрату: “У списку гравців, які 9 грудня поїдуть з Кайратом до Туреччини на УТБ такого прізвища не виявилося. Це підтвердив і генеральний директор клубу Малик Кушаль. Питається, який агент це все каламутить? Багато хто вважає, що нинішній Кайрат – це мішок з грошима, який треба швидше розв\’язати і витягнути звідти стільки грошей, скільки душі завгодно”.

Нагадаємо, що Будник з\’явився у Ворсклі взимку 2012 року коли ще командою керував Микола Павлов. Спочатку він грав за біло-зелених на правах оренди, а згодом підписав повноцінний контракт. За цей час Євген провів 41 матч за основий склад команди та забив 8 голів.

З приходом до керма Ворскли Василя Сачка Будник практично перестав виходити на поле. А у першій частині чемпіонату переважно грав за молодіжний склад ворсклян. В останнє Євген виходив за основу на заміну в матчі з Таврією 4 жовтня.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода