Першість Полтавщини - 03-07-2010, 09:07 - sasa 215

Хет-трик Олега Проскурні

Хет-трик Олега Проскурні

Матчем у Пирятині стартував 11 тур чемпіонату області серед команд першої ліги. І завершився від досить несподівано.

Гроза авторитетів цьогорічного чемпіонату команда «Колос» з Дмитрівки Кременчуцького району зустрічалася на виїзді з одним з аутсайдерів змагань ФК «Пирятин». Гості повели в рахунку на початку поєдинку – гол провів Артем Ольшницький. Але пирятинцям ще у першому таймі вдалося встановити «статус-кво», а потім і перемогти суперника – 3:1 на користь підопічних тренера Сергія Плетіня. Цікаво, що всі три м’ячі забив ветеран пирятинського футболу Олег Проскурня.

За словами наставника «Колоса» Анатолія Базавлука, його команда грала у Пирятині дещо в послабленому складі – не було п’ятьох гравців основного складу разом із воротарем. У другому таймі його підопічні «давили» на захисні редути господарів, але так і не зуміли провести результативну атаку. Після перемоги пирятинці вийшли на 11 місце у турнірній таблиці.

Юнаки ”Пирятина” теж здобули перемогу ― 3:2.

В інших матчах у неділю, 4 липня, зустрічаються: «Локомотив» (Гребінка) – ФК «Миргород», «Гірник» (Кременчук) – «Колос» (Кобеляки), «Псел» (Гадяч) – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава), «Молодь-ПДПУ» (Полтава) – «Темп» (Градизьк , «Нове життя» (Андріївка) – «Колос» (Зіньків), ФК «Велика Багачка» – ФК «Лубни» (центральний матч туру).


Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода