Новини - 21-06-2010, 12:06 - ФАНАТ 190

\”Кременчук\” братиме участь у Кубку Чорного моря

\”Кременчук\” братиме участь у Кубку Чорного моря

Восени на півдні України вже втретє пройде хокейний турнір Кубок Чорного моря.

Новий сезон Кубок Чорного моря зустріне у новому форматі. Керівництво Херсонського осередку Федерації хокею України на чолі з Сергієм Колмиком пішло перевіреним шляхом сусідів: створило дві конференції. ІІІ хокейний турнір Півдня України, що пройде у льодових палацах Херсона та Миколаєва, передбачає проведення змагань у конференціях, а потім серії плей-офф, починаючи зі стадії чвертьфіналу.

Конференцію Потьомкіна складуть ХК «Дніпро» (м. Херсон), ХК «Катран» (м. Одеса), ХК «Гольфстрім» (м. Миколаїв), ХК «Легіон» (м. Сімферополь), ХК «Ведмеді» (м. Одеса).

Конференція Суворова – ХК «Одеса», МХК «Миколаїв», ХК «Фаворит» (м. Херсон), ХК «Кременчук», ХК «Оріон» (м. Миколаїв), ХК «Gala-Motors» (м. Севастополь).

Відбулись і організаційні зміни. Оргкомітет Кубку розширить свою структуру. Крім його незмінного голови Сергія Колмика, будуть і два заступники, які відповідатимуть за свої конференції: Олександр Шляхтун (капітан «Легіону») – за «потьомкінців», Геннадій Літков (капітан «Оріона») – за «суворовців».

На стадії 1/4 фіналу друга команда Конференції Потьомкіна зустрінеться з третьою командою Конференції Суворова у Миколаєві. Іншу пару у Херсоні створять команда 2 Конференції Суворова та команда 3 Конференції Потьомкіна.
Переможці конференцій будуть очікувати переможців цих пар в 1/2 фіналу: команда 1 Конференції Потьомкіна – переможця пари 1, команда 2 Конференції Суворова – переможця пари 2 (обидві зустрічі пройдуть на льоду ЛСК «Фаворит-арена», м. Херсон).

Матч за 3-є місце і фінал також прийматиме Херсон. В Проекті Регламенту вказано, що фінал проводиться головним суддею, призначеним Головною судійською колегією України, разом із суддями Херсонської судійської колегії.

На сайті ХК «Дніпро» вже розміщені проекти Регламенту чемпіонату та розкладу ігор. Перші матчі у Херсоні планується зіграти вже 11-12 вересня.

Нагадаю, що переможцем першого Кубку Чорного моря були хокеїсти херсонського \”Дніпра\”, а у 2010 році володарем трофею став ХК \”Одеса\”.

fhu.com.ua

Погода