Стрічка новин - 21-09-2012, 07:09 - sasa 172

Київське \”Динамо\” вимагає реорганізації

Київське \”Динамо\” вимагає реорганізації

Відомий український фахівець, колишній тренер київського \”Динамо\” і збірної України Леонід Буряк дав коментар майбутній зустрічі динамівців з \”Шахтарем\” в рамках 1/16 Кубка України. На думку фахівця, у \”Динамо\” потрібно привести в порядок психологічні складові, а також провести ряд реорганізаційних заходів.

\”Після матчів Ліги чемпіонів \”Динамо\” і \”Шахтар\” знаходяться в однакових умовах. Хоча в плані відновлення до гри простіше \”Шахтарю\”, адже результат був досягнутий, і грали \”гірники\” вдома. Перемога завжди переноситься добре. А коли немає результату, то зовсім про інші речі починаєш думати. Психологію команди потрібно привести в порядок. Наразі \”Динамо\” потрапило в непросту ситуацію, але думаю, у тренерського складу та футболістів вистачить досвіду, щоб це все пережити. У кожного клубу бувають такі періоди. Нічого не вдієш, потрібно готуватися до гри, адже життя на Парижі не зупиняється. Кожну поразку потрібно пережити, осмислити і йти вперед. Я все ж сподіваюся, що у виконанні \”Динамо\” і \”Шахтаря\” буде хороший футбол.

Однозначно, \”Динамо\” вимагає реорганізації. У часи, коли ми грали, тих футболістів, які порушували ігрову дисципліну або не вписувалися в гру, знімали не залежно від прізвища. А зараз традиції забуваються. Раніше у \”Динамо\” значно краще була налагоджена оборона, гравці знали, як утримати рахунок. Зараз, щоб домогтися успіху в матчі з \”Шахтарем\”, необхідно згадувати ці навички. Тому що програш програшу різниця, а програш з рахунком 1:4 змушує переглянути погляд на багато речей. Адже футбол – це, перш за все, чорнова робота, на яку потрібно звертати більше уваги\”, – наводить думку Буряка ua-football.

Погода