Останні новини - 07-06-2012, 11:06 - sasa 120

Кого з футболістів запросить до \”Ворскли\” Євтушенко?

Кого з футболістів запросить до \”Ворскли\” Євтушенко?

Вчора стало відомо, що разом із Вадимом Євтушенком, який ось-ось має підписати контракт з \”Ворсклою\”, перебереться до Полтави і весь тренерський штаб, який працював із ним у Кіровограді.

 

\"ОлександрСтаніслав Бабенко, Олександр Гуменюк та Олександр Долгополов (він працював спортивним директором у ФК \”Зірка\”) за логікою речей теж повинні поставити свій підпис у контракті з \”Ворсклою\”. 6 червня біло-зелені поїхали до Ялти, де незабаром розпочнуть підготовку до нового сезону. Поки команда без головного тренера, без новачків (за винятков голкіпера Дмитра Непогодова), гравців збірників та легіонерів, які приїдуть у стан команди безпосередньо в Крим. Певно туди приєднається і новий тренер зі своєю тренерською командою. І саме там вже відбудеться представлення Євтушенка футболістам \”Ворскли\”.

 

Із тренерським штаб ніби все зрозуміло. А цікаво кого із футболістів може із собою привезти новий наставник ворсклян? Перша за все погляд на \”Зірку\” з якою Євтушенко пропрацював небагато – лише півроку, але за цей короткий час зміг підняти команду з підвалин турнірної таблиці першої ліги до 11 місця у підсумку. Серед футболістів кіровоградської команди преса найбліше сватає до Полтави півзахисника Олександра Кочура (на фото). Вихованець кіровоградського футболу вже не перший рік є лідером «Зірки», а минулого сезону він став рекордсменом клубу за забитими голами за роки незалежності України. Кочура – крайній півзахисник, який може успішно зіграти і в атаці. Серед сильних сторін футболіста можна відзначити його швидкість, а також уміння забивати і асистувати партнерам.

 

Кочурі 26 років. У цьому віці, як прийнято вважати, футболісти виходять на свій пік, а значить, саме час спробувати себе на вищому рівні. Зважаючи на те, що Павло Ребенок перебрався до «Металіста», у «Ворсклі», він цілком може зіграти на цій позиціі.

 

Крім того є ще кілька цікавих футболістів у складі \”Зірки, які повною мірою розкрилися саме за Євтушенка. Це 25-річний нападник Олександр Батальський, 21-річний півзахисник Олександр Скляр та 23 річний півзахисник Іван Войтенко, який свого часу грав у юнацькій збірній України. Можливо саме хтось із них обов\’язково з\’явиться в складі \”Ворскли\”. Однак брати чи не брати когось із \”Зірки\” вирішувати самому Євтушенкові.

Погода