Останні новини - 04-01-2013, 08:01 - sasa 176

Колишні ворскляни зустрілися біля ялинки

Колишні ворскляни зустрілися біля ялинки

Колишній захисник \”Ворскли\”, а нині гравець \”Іллічівця\” Олександр Чижов розповів клубній прес-службі маріупольців, як він зустрічав Новий рік у рідній Полтаві – у великому родинному колі. Дружина, донька, батьки, сестра і приїхала з Лубен, бабуся, Зінаїда Петрівна, створили йому теплу святкову атмосферу.

\”У дитинстві на свято ми завжди їздили до бабусі, – пригадує Чижов. – Листи Діду Морозу тоді ще не модно було писати, але подарунки собі замовляли. Бабуся, до речі, мій найвідданіший уболівальник, в курсі всіх футбольних справ, виписує газети, робить вирізки. Коли виграємо, вона завжди намагається додзвонитися першою\”.

Варто відзначити, що донька Олександра Чижова, маленька Софійка, вперше в своєму житті зустрічала Новий рік не в сплячому стані. І зустрічала його на руках у тата, який замовив їй у Діда Мороза оригінальний подарунок – розкішний автомобіль на радіоуправлінні.

\”Після опівночі ми з дружиною вирушили до ялинки в центрі Полтави, де зустріли багато друзів – Артема Путівцева, Павла Ребенка, Олега Чуваєва та інших\”, – додав захисник.

Погода