- 27-08-2013, 05:08 - sasa 186

Колишній гравець Ворскли повертається на Батьківщину

Колишній гравець Ворскли повертається на Батьківщину

Напередодні матчу з Ворсклою ужгородська Говерла може поповнитися двома футболістами.

Незабаром контракт із ужгородським клубом може підписати 30-річний півзахисник Адріан Пуканич. Вихованець донецького Шахтаря більшу частину своєї футбольної кар\’єри провів у Маріуполі, де зіграв за місцевий Іллічівець понад 100 матчів. 2007 року Пуканич провів у складі Ворскли 18 матчів.

Цікаво, що Пуканич народився на Закарпатті в місті Виноградів, але ніколи не виступав за головну команду краю. У 2003-2004 роках Адріан провів два матчі у складі національної збірної України і, навіть, забив голу у ворота збірної Лівії.

Крім того, Говерла розраховує взяти в оренду 20-річного атакувального півзахисника молодіжної збірної країни та молодіжного складу Шахтаря Сергія Болбата. Наразі йдуть перемовини між клубами і футболістом, але шанси, що гравець на правах оренди перейде до Говерлу, досить високі. Тим більше, не так давно В\’ячеслав Грозний сказав, що шукає креативного футболіста саме на позицію у центрі поля, а до цього наставник і зовсім зізнався, що буде тільки радий посилитися молодими перспективними вихованцями клубів-грандів України.

Минулого сезону Болбат у складі Шахтаря-3 у другій лізі забив 12 м\’ячів, а в нинішньому чемпіонаті молодіжних складів наразі є кращим бомбардиром першості з шістьма голами у шести матчах. А не так давно Сергій Ковалець почав регулярно викликати Болбата ще й до молодіжної збірної України.

Погода