Стрічка новин - 20-01-2013, 07:01 - sasa 230

Колишній ворсклянин перебрався до \”Олександрії\”

Колишній ворсклянин перебрався до \”Олександрії\”

Головний тренер ПФК «Олександрія» Андрій Купцов на прес-конференції журналістам повідомив, що серед чималої кількості гравців, яких він переглядає, вже з одним підписали контракт. Цим гравцем є Сергій Лобойко.

\"СергійЗазначимо, що Сергій Лобойко брав участь в товариських матчах своєї команди проти кіровоградської «Зірки» та кременчуцького «Кременя» і в матчі проти кіровоградської команди відзначився забитим м’ячем, відкривши рахунок в зустрічі.

Сергій Лобойко народився 6 квітня 1985 року. В ДЮФЛ провів в складі олександрівської команди «Алекс» провів три матчі. В чемпіонаті України дебютував 1 листопада 2003 року у складі харківської команди в матчі «Металіст-2» – «Електрон» (6:0). В дублі харківського «Металіста» провів два роки. Влітку 2005 року перейшов до охтирської команди «Нафтовик-Укрнафта». У цій команді провів один сезон (22 матчі, два забиті м’ячі) і був запрошений до полтавської «Ворскли». В полтавській команді провів лише два офіційні матчі за основний склад у Кубку України. Далі в кар’єрі Сергія Лобойка був ФК «Львів», дніпродзержинська «Сталь», свердловський «Шахтар» і знову «Нафтовик-Укрнафта». Після річного перебування в Охтирці перебрався до харківського «Геліоса», за який відіграв три роки. І от взимку підписав контракт із ПФК «Олександрія».

Погода