Мотобол - 23-09-2015, 05:09 - sasa 173

\”Колос\” (Нові Санжари) вже їде Європою на товариський матч із німецьким \”Торнадо\”

\”Колос\” (Нові Санжари) вже їде Європою на товариський матч із німецьким \”Торнадо\”

25 вересня у німецькому місті Кірспе відбудеться міжнародний товариський матч з мотоболу \”Торнадо\” (Кірспе, Німеччина) – \”Колос\” (Нові Санжари, Україна).

Гравці \”Колоса\” вже вирушили у дальню дорогу – на захід Німеччини, яка закінчиться для наших земляків неподалік кордону з Голландією. На міжнародний матч вирушила делегація \”Колоса\” у складі: Олександр Зімовець – начальник, тренер; гравці – Валерій Зімовець, Олег Зімовець, Вадим Кондратенко, Роман Кондратенко, Олександр Попов, Сергій Пузик, В’ячеслав Мусієнко. Мотоболісти їдуть автобусом, в якому можна відпочити лежачи. Сьогодні, 23 вересня, \”Колос\” планує проїхати Польщу. До міста Кірспе команда прибуде, якщо не виникне ніяких проблем, завтра, 24 вересня, у другій половині дня.

\""Колос"
Для мотоболістів біло-червоного \”Торнадо\” цьогорічний чемпіонат у німецькій мотобольній Бундеслізі вже завершився. У чвертьфіналі плей-офф \”Торнадо\” двічі програло \”Пумі\” (Куппенхайм) – 2:12 (на виїзді) і 3:7 (на своєму полі). У чемпіонаті Бундесліги 2015 року кращими бомбардирами біло-червоного \”Торнадо\” були: Олівер Сінн – 34 м\’ячі, Паскаль Лосканд – 25 і Ян Бернер ― 18.

Уперше команди \”Колос\” і \”Торнадо\” зіграли товариський матч у 2013 році – у Стовбиній Долині. Тоді \”Торнадо\” перемогло ― 5:4.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода