Аматори - 09-07-2013, 12:07 - sasa 180

Команди готуються до Шишацького Кубку!

Команди готуються до Шишацького Кубку!

У футбольних команд Полтавщини настала невелика перерва, пов’язана з завершенням першого кола чемпіонату області, окрім, звичайно колективів, що грали і вийшли до піфіналу розіграшу обласного Кубка. Інші – готуються до старту «Шишацького Кубку».

У рамках підготовки до турніру «Шишацький Кубок», що стартує вже 17 липня, ФК «Лубни» прийняв участь у футбольному турнірі під назвою «Турнір чотирьох». Змагання відбулися 6-7 липня у м. Варва Чернігівської області.

У першому півфіналі лубенська команда зустрілася з ФК «Борзна». Основний та додатковий час переможця не виявили, а у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів краще пробили футболісти з Полтавщини – 5:4. Футбольний сценарій повторився і у другому півфіналі, де у серії пенальті місцевий «Факел» (Варва) здобула перемогу з рахунком 7:6 над ФК «Глинськ» із Сумщини.

Наступного дня у головному фіналі «Турніру чотирьох» зустрілися лубенці і ФК «Факел». Протягом всього поєдинку на полі домінували підопічні тренера Анатолія Гришановича, в яких було більше голевих моментів. Але знову основний час завершився нульовою нічиєю, а «футбольна лотерея» принесла перемогу господарям — 5:4.

Кращим гравцем турніру став досвідчений голкіпер ФК «Лубни» Олександр Кулик, а звання «Кращий захисник» отримав юний лубенець Максим Козлов.

Зазначу, що у першому турі «Шишацького Кубка» у групі № 8 суперниками ФК «Лубни» будуть «Локомотив» (Гребінка), ФК «Пирятин» і «Зеніт» з Калайдинець Лубенського району. Останній підсилився гравцями з головної команди міста, а також відомими футболістами з Пирятина і Миргорода. І вже 17 липня (у 1 турі) в Лубнах на стадіоні «Центральний» команда «Зеніт» в ролі господарів прийматиме оновлений ФК «Лубни».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода