Міні-футбол - 02-07-2015, 10:07 - sasa 189

Комсомолець-Райз – чемпіон Лубен

Комсомолець-Райз – чемпіон Лубен

Завершився дебютний літній чемпіонат міста з міні-футболу, який провела міська футбольна Федерація з її очільником Анатолієм Гришановичем. У змаганнях перемогла команда \”Комсомолець-Райз\”.

Як повідомив секретар цієї організації Іван Парасіч, в останній ігровий день були зіграні останні два вирішальні матчі. Спочатку зустрілися \”Спарта\” і \”Експерт\”, де підсумковим рахунком була бойова нічия – 3:3 (голи: Сокирко-2, Мисник – Ліхтанський, Павленко, Штемпель). Потім глядачі стали свідками вирішального поєдинку, в якому зустрілися лідери змагань \”Лубнигаз\” і \”Комсомолець-Райз\”. Останніх влаштувала б і нічия, адже вони попереду в суперника на відстані трьох очок. Підсумковий результат цього протистояння – 0:0 і підопічні Євгена Рачковського і Юрія Тютюнника стали міні-футбольними чемпіонами міста.

Склад переможців: Михайло Петраш, Віктор Мирко, Володимир Малих, Богдан Нестеренко, Олександр Сурма, Андрій Загоруйко, Олександр Біленко, Євген Стригунов, Олександр Баран, Євген Рачковський, Юрій Тютюнник, Олег Ротай, Юрій Підтоптаний. Кращим бомбардиром чемпіонату став гравець команди \”Лубнигаз\” Олександр Артеменко, який провів у ворота суперників 9 голів. По сім м’ячів забили Андрій Загоруйко і Віктор Мирко. Переможці і призери отримали кубки і призи від Федерації футболу міста.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода