Анонси - 02-04-2011, 01:04 - sasa 192

Кому очки важливіші?

Кому очки важливіші?

Ворскла – Севастополь
3 квітня. Полтава. Стадіон \”Ворскла\”. Початок о 15.30
Прямі трансляції на Першому національному і каналі \”Футбол\”
Прогноз – 1:0

Напередодні гри у Полтаві подумалося, а кому насправді очки важливіші? \”Ворсклі\”, яка ніби й знаходиться в небезпечній зоні від вильоту, чи \”Севастополю\”, який наразі йде другим з кінця? Як не банально це виглядає, але очки необхідніші саме полтавській команді. Чому, спитаєте ви? По-перше, тому, що виграш гостей, практично зітре ту небезпечну відстань між кримчанами і \”Ворсклою\” і вже обидві команди на фініші можуть виявити між собою зайвого у Прем\’єр-лізі. По-друге, перемога біло-зелених знову наблизить їх до заповітного шостого місця – того, чого так прагне президент Олег Бабаєв. По-третє, \”Ворскла\” у величезному боргу перед своїми уболівальниками, команда з вересня 2010 року не може здобути перемогу в Полтаві. Отже, \”Ворскла\”, за логікою, повинна більше прагнути здобути перемогу. Але чи згодні з цим суперники?

Гра першого кола в Сімферополі закінчилася внічию 0:0. І це гра з тих, які не те що не запам\’ятовуються, а навпаки, хочеться швидше забути. Аж надто обережно діяли обидві команди. Мінімум гостроти біля воріт, мінімум небезпечних моментів. Тому нулі на табло цілком відповідали реальному стану.

За зиму \”Севастополь\” докорінно змінився. Окрім нових футболістів, команда отримала нового наставника. Ним став болгарин Ангел Червенков. І ці суттєві зміни пішли на користь дебютанту Прем\’єр-ліги. Кримчани почали набирати очки. І схоже, у березні команда лише набрала розгін. Щодо \”Ворскли\”, то тут все туманно. Два очка в трьох весняних матчах і невиразна гра – ось підсумок матчів земляків у першому місяці весни. А якщо до всього цього додати травми і дискваліфікації, стає й взагалі страшно за ворсклян у матчі з \”Севастополем\”. На поле в неділю точно не вийдуть Маркоскі та Пєсков, у яких перебір карткок. Отримав травму в матчі за молодіжну збірну України Володимир Чеснаков. Під питанням участь у грі Оберемка. Можна лише поспівчувати Павлову, адже Миколі Петровичу доведеться добряче поламати голову над стартовим складом і особливо над лінією оборони. Та як би там не було, уболівальники вимагають від \”Ворскли\” лише одного – перемоги!

 

 

 

Олександр СТАДНИЧЕНКО

Погода