Останні новини - 20-01-2014, 03:01 - sasa 215

Кореєць залишив розташування Ворскли

Кореєць залишив розташування Ворскли

22-річний Нам Тхе Хі, фланговий хавбек збірної Кореї і катарського клубу Лехвія, який кілька днів перебував у таборі полтавської Ворскли на турецькому зборі, залишивши про себе дуже яскраве враження у тренерів і футболістів, залишив розташування біло-зелених.

Молодий кореєць полетів до Катарe, де допоміг своєму клубу, який лідирує в місцевому чемпіонаті, здобути чергову перемогу. Нам відзначився забитим голом. Його майбутнє поки знаходиться під питанням. По-перше, у хлопця чинний контракт на руках, і його трансфер необхідно викуповувати, по-друге, корейцеві потрібно запропонувати привабливі умови особистого контракту. Тут, як мовиться, все, або майже все в руках Костянтина Жеваго. Як говорив зовсім недавно Олег Бабаєв, «всі побажання, які будуть у головного тренера, всі їх ми постараємося виконати, хочеться, щоб взимку два, три, чотири людини у нас з\’явилося новачків, ми хочемо доукомплектуватися, влити «свіжу кров».

Цікаво, що факт перебування корейського футболіста в тренувальному таборі ворсклян ретельно приховувався клубом. Нам Тхе Хі навіть екіпіровку ворсклян отримав, щоб не було зайвих розмов. Боси біло -зелених відверто обурювалися, коли інформація про корейському хавбека спливла в пресі. Більше того, наразі в розташуванні клубу є ще один легіонер, але в клубі вже оголосили – якщо і його ім\’я спливе – штрафуватимуть, пише Полтавщина Спорт. Правда, поки незрозуміло – кого саме… Офіційний же сайт ворсклян навіть спеціальне інтерв\’ю на злобу дня у тренера взяв, в якому Василь Сачко пояснив, чому мінімум інформації про новачків – це добре для клубу.

Погода