- 03-09-2015, 08:09 - sasa 198

Костянтин Бородавченко двічі переміг на етапі чемпіонату країни з автокросу

Костянтин Бородавченко двічі переміг на етапі чемпіонату країни з автокросу

У Вінниці на трасі \”Віхола\” відбувся 4-й етап чемпіонату країни-ФАУ (Федерації автомобільного спорту України) з автокросу, на якому майстер спорту Костянтин Бородавченко з Кременчука у черговий раз підтвердив своє звання кращого автокросмена України.

Наш земляк здобув перемоги у двох класах легкових автомобілів – класі 8 і класі 12, набравши у кожному із них максимальну кількість очок – по 40. Це результат перемог у 2-х із 3-х гонок. Тут до офіційного протоколу зараховуються по дві кращі гонки із трьох. У класі 8 Бородавченко взагалі переміг в усіх 3-х гонках, а у класі 12 – двічі був першим і одного разу – другим. Також кременчужанин набрав максимум очок до своєї генеральної класифікації в особистій першості (за підсумками всіх етапів) – у Вінниці – по 20 очок у кожному з класів та 50 очок до командного заліку – команди \”N.T.S. – Кремінь\”. У Вінниці у складі \”Кременя\” також виступали – Олександр Бойчук (Кіровоград) і Сергій Тарасюк (Вінниця). Командний залік рахувався за результатами двох кращих (із трьох) гонщиків команди. \”Кремінь\” набрав 60 очок: Костянтин Бородавченко – 50, Олександр Бойчук – 10 (у класі 8), Сергій Тарасюк – також 10 (у класі 12), тож його показник уже не рахувався. На етапі у Вінниці перемогла команда \”Elita Sport\” (Дніпропетровськ) – 68 очок.

Також у Вінниці активно виступили полтавці, які змагалися в автокросі на автомобілях багі (дивізіон ІІІ, залікова група ІІ). Тут Сергій Хуторянський фінішував на 4-му місці (18 очок), а Марина Полтавцева – на 7-му місці (14 очок в особистій першості).

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода