- 17-09-2015, 12:09 - sasa 212

Костянтин Бородавченко завоював автомобільний Суперкубок України!

Костянтин Бородавченко завоював автомобільний Суперкубок України!

У Дніпропетровську на трасі \”Дніпро-крос\” відбувся 5-й етап чемпіонату України з автокросу, до програми якого також уходив Суперкубок України (дивізіон І, клас 1600).

Переможцем Суперкубка України став наш земляк майстер спорту Костянтин Бородавченко з Кременчука. У трьох заїздах Суперкубка (залік – за результатами двох кращих заїздів) Костянтин показав максимальний результат – 40 очок (по 20 очок – за перемоги у двох заїздах). Тут кременчужанин був першим – у першому заїзді, другим – у другому і першим – у третьому. На 2-му місці у заліку Суперкубка фінішував Євген Степанков (Дніпропетровськ) – 35 очок (20+15), на третьому – Євген Чернявський (Харків) – 12 очок (12+0).

Цей етап чемпіонату став найбільш інтенсивним для Костянтина Бородавченка, який окрім першості за Суперкубок також змагався у двох класах автомобілів (кузова) у залік чемпіонату країни. У класі 8 кременчужанин упевнено переміг з максимальним результатом – 40 очок (20+20). А ось у класі 12 наш земляк фінішував на 4-му місці з результатом – 20 очок. Тут Костянтин Бородавченко був 4-м у першому заїзді, 5-м – у другому і 4-м – у третьому заїзді. У класі 12 на етапі чемпіонату України переміг Олексій Долот (Київ) – 40 очок.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода