Інтерв'ю гравців, тренерів - 19-09-2016, 07:09 - АлиМон 190

Костянтин Жеваго: “До кінця року фінансова ситуація вирівняється”

Президент "Ворскли" пообіцяв виправити фінансову ситуацію в клубі.
Костянтин Жеваго: “До кінця року фінансова ситуація вирівняється”

Почесний президент “Ворскли” Костянтин Жеваго розповів про причини затримки зарплатні та про фінансові проблеми у футбольному клубі, а також поділився враженнями від гри команди. 

“Безумовно, ми хотіли отримати інший результат. Насправді. команда грала добре і я дуже задоволений.

Кожен єврокубковий матч це для нас досвід. Пам’ятаю як грали з “Бенфікою” у Ліссабоні і після цього перемагали в Полтаві. Впевнений, що з досвідом прийде бажання перемоги, тай самі перемоги.

Я з великою повагою відношуся до Василя Сачка. Ми з ним багато спілкуємося і всі важливі питання в клубі ми обговорюємо. На сьогодні це саме та людина, яку я б хотів бачити на чолі команди.

Інформація щодо семимісячної затримки зарплати? Це результат економічної ситуації в країні і, насправді, це не такі цифри. Я впевнений, що десь до кінця чи року чи в першому-другому кварталі наступного року ситуація вирівняється, і ми будемо мати стабільний фінансовий стан. Потрібно ще враховувати, що ми маємо великий бюджет відносно інших українських клубів і ми не зменшували бюджет порівняно з попередніми роками. Ми намагаємося підтримувати фінансовий стан команди на тому рівні, на якому він був останні пять років”, – сказав Жеваго в ефірі програми “профутбол” на каналі 2+2.

Погода