- 08-09-2010, 10:09 - sasa 218

Краснопьоров брав участь в перемозі України над чилійцями

Краснопьоров брав участь в перемозі України над чилійцями

Збірна Україна провела черговий контрольний поєдинок

У Києві підопічні Юрія Калитвинцева приймали збірну Чилі. Недавній учасник чемпіонату світу в ПАР, який, нагадаю, пробився до 1/8 фіналу, до столиці України привіз напіврезервний склад. І з тих, хто виходив на поле на недавньому чемпіонаті світу, проти українців зіграло лише п’ять футболістів. Та й взагалі чилійські тренери змогли привезти лише 15 гравців.

У стартовому складі не знайшлося місця для двох ворскляни – Краснопьорова та Кулакова. На відміну від матчу в Польщі, де з перших хвилин на поле вийшов Краснопьоров, цього разу Олег залишився у запасі.

Тривалий час українська збірна марнувала стовідсоткові моменти. Особливо в цьому плані «відзначився» Андрій Шевченко. Мабуть це був не день «Шеви», який іноді «мазав» з таких позицій, що легше було забити, ніж не забити. З рештою на 71-й хвилині Калитвинцев замінив форварда на нашого Краснопьорова. На той момент українці вже вели в рахунку – 2:0. Відзначився у першому таймі Ракицький, а у другому – Алієв. Чилійці змогли наприкінці матчу відквитали один гол. Зрештою закономірна перемога збірної України – 2:1, а Кулаков так і залишився на лаві запасних…

Україна − Чилі − 2:1
Ракицький 36, Алієв 65, Ісла 87
Україна: Дикань, Мандзюк, Михалик, Ракицький, Романчук (Польовий, 75), Гусєв, Тимощук, Худоб’як (Алієв, 53), Коноплянка (Кожанов, 71), Девич (Селезньов, 81), Шевченко (КРАСНОПЬОРОВ, 71).
Чилі: Марін, Ісла, Гонсалес, Естрада (Арангіс, 72), Тельо (Мена, 46), Мільяр, Лабрін, Моралес, Менесес (Фуенсалібр, 57), Мансілья, Ернандес.

Погода