Матчі - 07-10-2012, 05:10 - sasa 246

Кримський штиль

Кримський штиль

Матч у Сімферополі видався скупим на гольові моменти, і хоч \”Ворскла\” виглядали трохи активнішою, але все одно підсумок протистояння – 0:0

 

Таврія – Ворскла- 0:0

Протокол матчу

 

\”Ворскла\” з приходом Свистуна начебто налагодила гру, але позиція в таблиці і кількість набраних очок, аж ніяк не відповідали амбіціям сьогоднішніх гостей. Головною проблемою перед звітним матчем для полтавців стала відсутність відразу трьох основних футболістів: Янузі, Курилова і Маркоскі.

У дебюті м\’яч під свій контроль взяли господарі, пробивав Фещук, були подані два кутових (двічі Єзерський на дальній штанзі не дотягнувся до м\’яча). Після цього більше атакувати стала \”Ворскла\”, розігруючи дуже небезпечні комбінації. Громов ледь не замкнув простріл Чеснакова, могли вирішувати епізоди Будник і Безус, але тут від гостей відвернулася удача.

По закінчення півгодини гості повністю заволоділи ініціативою, великими силами граючи на половині поля супротивника. \”Ворскла\” діяла активніше, сміливіше, \”Таврія\” ж виглядала зовсім як вона вроді грає на виїзді: сімферопольці, в основному, захищалися. Кінцівка тайму також залишилася за підопічними Свистуна, вони цілком могли піти на перерву і ведучи в рахунку, але підвела реалізація.

Зміни у \”Таврії\” послідували негайно: Лужний в перерві зняв Шиндера і Гаджиєва, випустивши на поле Калініченко і Гуменюка. Заміни Лужного зробили свою справу: \”Таврія\” прокинулася і пішла вперед. Активніше заграли фланги, збільшивши тим самим загальнокомандну швидкість. До середини другого тайму господарі оговталися, і гра вирівнялася.

Особливих моментів до кінця матчу обом командам створити не вдалося. Був шанс у Безуса, але він перетримав м\’яч. Сімферопольці, в свою чергу, також могли відзначитися, але удар Гуменюка пройшов трохи повз ворота Долганського. В цілому, закономірна нульова нічия.

Погода