Аматори - 05-11-2012, 07:11 - sasa 258

Кубок – у \”Зеніта\”

Кубок – у \”Зеніта\”

«Зеніт» (Каладинці) – «Сула» (Засулля) – 2:1 (1:1).
Кубок Лубенського району. Фінал. с. Калайдинці. Стадіон «Сади». 3 листопада. 105 глядачів.
Судді: А. Павлюченко, А. Василенко, Ю. Юрченко (усі – Лубни). Резервний арбітр: В. Куліш (Ісківці). Делегат-інспектор: І. Юшко (Лубни).
«Зеніт»: Макаренко, Сало, Ю. Голубенко (Нечипоренко), Рева (Підтоптаний), А. Голубенко, Соколовський, Баран, Михайленко, Мисник, Пархоменко, Ротай (Коваленко (Огар)). Тренер6 Л. Голубенко.
«Сула»: Назаренко, Загоруйко, Німич (Новіков), Бабак, Шевченко, Савлук, Романенко (Федорченко), Бойко, Ткачук, Стригунов, Шоха. Тренер: О. Німич.
Попередження: Михайленко, А. Голуб, Соколовський – Загоруйко, Федорченко.
Вилучення: А. Голубенко, Соколовський.
Голи: Баран (33, 119) – Бойко (7).

Це цікаве кубкове протистояння з назвою «Кубок голови районної ради» відбулось у футбольних Калайдинцях. У головному фіналі зустрілися одвічні суперники – «Зеніт» і «Сула», які ще не давно вели боротьбу за чемпіонський титул.

 

Вже на 7 хв. несподівано відкрив рахунок Артем Бойко і суляни повели в рахунку. Зазначимо, що  з різних причин не грали у вирішальному матчі лідери обох команд – Павло Куций («Сула») і Дмитро Нечипоренко («Зеніт»). Це, мабуть, і позначилося на підсумковому результаті поєдинку. Долю кубкової зустрічі одних з кращих футбольних колективів району визначили два влучних удари зі штрафних досвідченого Олександра Барана, який працює тренером-викладачем відділення футболу Лубенської ДЮСШ. До його вміння забивати чудові м’ячі зі стандартних положень лубенські уболівальники вже звикли коли він виступав у складі «Сули» і ФК «Лубни». Спочатку Олександр потужним ударом на 33 хв. зрівняв рахунок у матчі, звівши матч до додаткового часу. Зазначимо, що господарі поля грали останні хвилини зустрічі грали у меншості (у них було вилучено двох гравців).

 

А потім за одну (!) хвилину до фінального свистка Олександр Баран знову зумів вдало виконати штрафний удар – 2:1 і зенітівці, яких фінансово підтримує приватний підприємець Анатолій Михайленко, здобувають заслужену перемогу і цього року стають авторами дубля (чемпіонство і кубок району). На урочистому закритті кубкових перегонів спортсменів вітали голова Лубенської районної ради Олексій Дядечко і голова районної організації ВФСТ «Колос» Ігор Юшко, які вручили перехідний красень-кубок капітану команди Володимиру Соколовському. Кубок і чемпіонат Лубенського району завершені. До зустрічі на футбольній весні!

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода