Останні новини - 17-06-2013, 03:06 - sasa 169

Куценко сподівається влаштуватися в одній із команд УПЛ

Куценко сподівається влаштуватися в одній із команд УПЛ

Як повідомив агент колишнього гравця полтавської Ворскли Валерій Куценко, до четверга має настати ясність з новим клубом його підопічного.

Це буде одна з команд Прем\’єр-ліги. Варіантів залишитися у Ворсклі після зміни головного тренера у Куценко не було. \”Якби я був би потрібен Ворсклі, то вони б подзвонили\”, – сказав гравець Football.ua.

Шляхом простих обчислень можна припустити, що майбутньою командою Валерія Куценка може стати або хтось з пари команд які мали б вилітати з Прем\’єр-ліги (Говерла, запорізький Металург); або луганська Зоря, тренер якої Юрій Вернидуб в інтерв\’ю заявив, що хоче купити плеймейкера; або ж львівські Карпати, у разі, якщо виставлені на трансфер футболісти центру поля, зокрема Худоб\’як та Голодюк, дійсно підуть.

Нагадаємо, що другу частину чемпіонату Валерій Куценко провів у полтавській Ворсклі, повернувшись після виступів у Білорусі. На рахунку 26-річного центрального атакувального півзахисника 10 матчів за Ворсклу, проведених на весні цього року, або 596 ігрових хвилин. Голами і результативними передачами плеймейкер не відзначався. До переїзду в Україну виступав у криворізькому Кривбасі та київській Оболоні.

Погода