Стрічка новин - 15-12-2012, 03:12 - sasa 180

Кучук залишається

Кучук залишається

Наставник київського клубу у відпустці і планує повернуться до роботи з Арсеналом 8 січня.

\"Леонід\”Я пішов з Арсеналу? Про щось журналістам потрібно писати під час зимової перерви. Арсенал був завжди на виду – столичну команду ніколи не залишать у спокої. Однак, скажу вам відверто, все це маячня. Зауважте, я протягом двох відпускних тижнів нікому нічого не говорив про уход із київського клубу. Весь цей час перебував в Одесі і ні з якою іншою командою не вів переговори. У мене контракт з Арсеналом\”, – цитує Леоніда Кучука газета Команда.

\”Як тільки завершилася осіння частина сезону, одразу поїхав з Києва. Зрозуміло, що у керівництва клубу накопичилося чимало організаційних питань, які можна і треба було вирішувати в грудні, адже раніше на все це просто не вистачало часу. Але я відпросився, тому що дуже втомився. Днями відправлюся в Білорусію. Новорічні та різдвяні свята традиційно проведу на батьківщині\”.

\”Згідно з попередніми планами, наш тренерський штаб у повному складі збереться в столиці 8 січня. У нашому розпорядженні буде два дні, щоб уточнити всі робочі нюанси напередодні приїзду 10 січня в розташування команди футболістів. Взагалі підготовчий етап буде складатися з трьох зборів. Всі вони пройдуть в Туреччині. Числа і терміни ми прояснимо пізніше, так само як і імена майбутніх спаринг-партнерів \”.

Погода