Першість Полтавщини - 17-05-2011, 01:05 - sasa 176

\”Куликівська битва\” в Червонозаводському

\”Куликівська битва\” в Червонозаводському

Харчовик (Червонозаводське) – Атлант (Семенівка) – 2:3
Касьян, Островський – Шинкарецький, Рома, Гоменюк-пен.
Харчовик: Винниченко, Бган, Касьян, Будрій, О.Мельник, Островський, Костюк, Харченко (Синяговський), М.Мельник, Лавриненко, Кононенко.
Суддя: О.Кулик (Лубни).

Юнаки – 2:3

 

У Червонозаводському місцевий \”Харчовик\” приймав \”Атлант\” з Семенівки. Після двох турів команди знаходилися серед лідерів. На початку матчу господарі забили швидкий гол, відзначився Олексій Касьян, гра була рівною тож до кінця тайму рахунок не змінився.

 

У другому гості після подачі кутового зрівняли рахунок, але Сергій Островський знову виводить \”Харчовик\” вперед. Господарі не використали ще кілька можливостей, Атлант нічого не створивши за десять хвилин до завершення гри  зрівняв рахунок ударом з 25-ти метрів відзначився Олександр Рома. А на останній хвилині гостям допоміг арбітр Олександр Кулик, який знаходячись в центрі поля відразу вказав на «точку» в епізоді коли захисник вибив спочатку м’яч, а вже після того нападник знайшов ногу захисника і впав. \”Харчовик\” ще міг зрівняти рахунок, але Кононенку не вистачило кілька сантиметрів щоб влучити в ворота. Зігравши свій кращий матч (включаючи ігри кубка Золотий колос) господарі зазнали поразки.

Ще команді \”Атлант\” усе дозволяється, в минулому році за них грав незаявлений Марусич-молодший, який потім втік на машині з батьком відразу після гри, цього разу в стартовому складі вийшов лише один гравець з Семенівки інші були з Полтави та Кременчука, а повинно грати чотири місцевих гравці.

Тепер ще про суддів. Після гри Кулик та асистенти поїхали машиною, але в селі Млини за 7 км від Червонозаводського зупинилися, потім до них підїхав автобус семенівської команди з якого вийшов представник сів в авто Кулика і через кілька хвилин вийшов. Що він там робив пояснювати, думаю, не треба. І це друга обласна ліга…

 

Микола ШВІНДІН

Погода