- 21-04-2011, 09:04 - sasa 245

Курилов рятує дубль \”Ворскли\” від поразки в Запоріжжі

Курилов рятує дубль \”Ворскли\” від поразки в Запоріжжі

«Металург» (Запоріжжя) – «Ворскла» (Полтава) 1:1 (1:0).

Глушко (25) – Курилов (90 +2).
«Металург»: Жук, Воробей, Лобанов, Певнєв, Сірник (Карауш, 46), Вернидуб (Джеферсон, 46), Задоя, Каськов (Дяченко, 46), Скепський (Коваленко, 46), Глушко (Ягмурян, 46), Ковалевський.
«Ворскла»: Козаков, Курилов, Ткачук (Ільчиш, 88), Курелех, Бацула, Чичиков, Філь, Пердута, Потапенко (Рябушко, 46), Василенко (Радченко, 57), Бараннік.
Арбітр – Анатолій Жабченко (Сімферополь).
21 квітня 2011 Запоріжжя. «Титан». 200 глядачів. +15 градусів.

Матч команд, що представляють середину турнірної таблиці молодіжної першості, вийшов таким же «середнім» за видовищністю. У той час як оборона суперників діяла максимально уважно, проблеми в завершальній стадії атаки в першому таймі залишили воротарів практично без роботи. І залишилися б на табло похмурі нулі, якби на 26-й хвилині Ян Ковалевський, молодий форвард господарів майстерно обіграв двох опонентів на правому фланзі, увірвався в штрафну і прострілив – Юрію Глушко, прибіг у воротарську площу, залишалося не промахнутися з метра – 1:0.

У перерві штаб «Металурга» зробив відразу п\’ять замін, надавши шанс проявити себе іншим гравцям. Це зіграло на руку «Ворсклі» – у другому таймі вже полтавці володіли перевагою. Хороші моменти для взяття воріт не використали Рябушко та Чичиков. Запорожці довго стримували спроби атак гостей, але розв\’язка відбулася, що подвійно прикро для «Металурга», перед самим фінальним свистком. Олексій Курилов кивком голови точно замкнув подачу з флангу Олега Філя – 1:1. Результат, скажемо прямо, по грі, констатує прес-служба ФК «Металург».

Погода