Новини - 24-06-2009, 09:06 - sasa 250

Кварцяний виграв у Павлова

Кварцяний виграв у Павлова

24 червня полтавська \”Ворскла\” провела перший спаринг у Криму перед
новим сезоном. Підопічні Миколи Павлова помірялися силами з
першоліговою \”Волинню\”, якою керує відомий спеціаліст Віталій
Кварцяний. Менші за рангом здобули перемогу – 2:1

У луцької команди, яка цього літа доволі активно працює на трансферному ринку, чимало новачків перебувають на оглядинах і, навіть, з-за меж нашої країни. Так нещодавно «Волинь» підписала сенегальського голкіпера, а в матчі з «Ворсклою» випустила ще кількох новачків. Саме вони й вирішили долю поєдинку. Шкода, що їх прізвища так і залишилися невідомими. Одначе перемога є перемога, тим паче «Волинь» здобула її після нищівної поразки від «Таврії» – 1:5.

«Ворскла», зазвичай, проводила матч після виснажливих денних тренувань на тлі невимовної спеки. Тай сам наставник полтавців намагався дати пограти усім гравцям, які нині перебувають в Ялті. Зрештою на ці результати не варто особливо звертати уваги – йде планомірна підготовка на нового сезону. 

Перший тайм зустрічі команди, можна сказати, відіграли в оптимальних на сьогодні своїх складах. У ворсклян були на полі майже всі, хто виходив в \”основі\” під час матчів першості, а лучани були підсилені одразу шістьма потенційними новобранцями. Щоправда, склад \”Волині\” відрізнявся від того, який два дні тому протистояв сімферопольській \”Таврії\” – Віталій Кварцяний за провальні дії в обороні відправив кількох легіонерів додому, котрі були на перегляді.

До перерви гра проходила на зустрічних курсах, але жодній з команд відзначитись так і не вдалося. Все найцікавіше відбулося у другому таймі. Уже на 48-й хвилині вперед у матчі вийшли полтавці (гол на рахунку Локтіонова). Однак перевага \”Ворскли\” протрималася трохи менше 20 хвилин. М’яч у відповідь головою забив один з потенційних новачків клубу. Цей же футболіст і став героєм всього матчу. На 75-й хвилині він реалізував 11-метровий і встановив остаточний рахунок – 2:1 на користь \”Волині\”.

«Ворскла» (1 тайм): Долганський (Чуваєв, 30), Ярмаш, Бойко, Медведєв (Пєсков, 30), Кулаков, Краснопьоров, Безус, Цуррі, Маркоскі, Ґлавіна (Локтіонов, 30), Сачко.
«Ворскла» (2 тайм): Чуваєв (Величко, 60), Вовкодав, Матвєєв, Даллку, Пєсков (Зоря, 60), Деспотовскі, Чеснаков, Єсін, Чичиков, Локтіонов (Громов, 60), Янузі.

За матеріалами офіційного сайту «Волині» та сайту turnir.com.ua

Погода