- 11-07-2012, 05:07 - sasa 133

Кварцяний залишив \”Кривбас\” за три дні до матчу з \”Ворсклою\”

Кварцяний залишив \”Кривбас\” за три дні до матчу з \”Ворсклою\”

Відомий спеціаліст пропрацював з криворізькою командою менше місяця

 

У понеділок, 9 липня, головний тренер \”Кривбасу\” Віталій Кварцяний в інтерв\’ю зізнався, що клуб не діє на трансферному ринку, не дивлячись на те, що посилення необхідно як повітря. Крім того ряд гравців, які є в обоймі, не відповідають вимогам висунутим Віталієм Володимировичем.

Буквально вчора Кварцяний перейшов від слів до справи і відсторонив від тренувань шістьох футболістів, побажавши їм успіху в інших клубах.

Не минуло і доби, як виявилося, що Кривий Ріг покинув … і сам Віталій Володимирович. У першій половині дня наставник криворізького клубу перебував на базі, але потім в нагальному порядку зібрав особисті речі і поїхав у невідомому напрямку. Сталося це за кілька годин до вечірнього тренування команди. Номер телефону Кварцяного на даний момент мовчить.

 

UA-football стало відомо, що така реакція Кварцяного послідувала після спілкування з генеральним директором \”Кривбасу\” Олександром Затулко. Вечірнє тренування \”Кривбасу\” зміщено на годину і розпочнеться о 18:00. Керувати командою буде Володимир Лазоренко. Хто ж керуватиме командою у недільному матчі в Полтаві наразі невідомо.

Погода